BIST 10.267
DOLAR 32,26
EURO 34,75
ALTIN 2.412,01
HABER /  GÜNCEL

Dikkat! Sıcaklık artıyor

Meteoroloji yeni günde beklenen hava sıcaklık tahminlerini yaptı

Abone ol

Doğu kesimlerde 1 ila 3 derece azalacak sıcaklık, batı bölgelerde ise 2 ila 4 derece artacak. İşte yurtta hava durumu...

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve kuzeybatı yönlerden hafif arasıra orta kuvvette, yağış alan yerlerde yağış anında yönlerden yer yer kuvvetlice eseceği tahmin ediliyor.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

EGE: Az bulutlu, iç kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

AKDENİZ: Az bulutlu,zamanla iç ve doğu kesimleri parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Doğu Akdeniz'in iç kesimlerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

İÇ ANADOLU: Parçalı az bulutlu, doğusunun yer yer çok bulutlu, Yozgat, Sivas, Kayseri ve Niğde çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BATI KARADENİZ: Parçalı, iç kesimlerinin yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

DOĞU ANADOLU: Parçalı, yer yer çok bulutlu, Elazığ, Hakkari ve Şırnak dışında bölge genelinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı, yer yer çok bulutlu, Adıyaman ve Siirt çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.