BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.442,01
HABER /  MAGAZİN

Didem Balçın kaç yaşında Diriliş'in Selcan Hatun'u'ı kimdir?

Didem Balçın son günlerin konuşulan isimlerinden biri oldu reyting rekortmeni Diriliş'in Selcan Hatun'u Didem Balçın diziye tekrar dönüyor. Peki ama aslen Gaziantepli olan ve 36 yaşındaki başarılı oyuncu Didem Balçın kimdir, oynadığı diziler ve sinema filmleri neler? İşte Didem Balçın biyografisi

Abone ol

Didem Balçın kimdir, aslen nereli ve kaç yaşında soruları sevilen dizi Diriliş'e geri dönmesinin ardından merak konusu oldu. Uzun süre diziye ara veren Didem Balçın, Selcan Hatun karakteri ile diziye tekrar dahil oluyor. Peki başarılı oyuncu Didem Balçın hangi filmlerde oynadı, hangi sinema filmlerinde rol aldı?

Türkiye'nin rekorlar kıran lider dizisinde, Ertuğrul Bey'in ağabeyi Gündoğdu'nun hatunu Selcan Hatun karakteriyle tiyatro ve televizyon dünyasının sevilen ismi Didem Balçın, bu hafta yeni bölümden itibaren diziye kaldığı yerden geri dönüyor.

Türkiye'nin en çok izlenen, dünyada 85 ülkeyi aşan 3 milyar izleyici kitlesine sahip, yapımcı ve senaristliği Mehmet Bozdağ imzası taşıyan Diriliş Ertuğrul dizisinde, bu hafta çarpıcı bir gelişme izleyicileri bekliyor. Ertuğrul Bey'in ağabeyi Gündoğdu'nun hatunu Selcan, beyi Moğollarla mücadele etmek için kardeşleriyle beraber dağa çekilince, çocukları ve obasını alıp Kayı'ya geliyor.

DİDEM YALÇIN KİMDİR :2003 Ankara Üniversitesi DTCF Oyunculuk Bölümü mezunu Didem Balçın 18 Mayıs 1982 doğumludur.

Son dönemde oynamış olduğu Diriliş Ertuğrul dizisinde Selcan Hatun karakteri isminden söz ettiren Didem Balçın 2018 yılında ise Show Tv ekranlarında yayınlanan Meleklerin Aşkı dizisinde Melike Çekilmez karakterini canlandırmıştır. Ayrıca Yalaza adlı dizide de rol almıştır.

Ankara doğumlu güzel oyuncu, 1,62 boyunda, Boğa burcudur.

Babasının Ankara'da TRT Radyosu'nda çalıştığı dönemde doğan Didem Balçın baba tarafından aslen Gaziantepli'dir.

.

 
 
.