BIST 9.645
DOLAR 32,57
EURO 34,75
ALTIN 2.410,81
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Ankara'da kar yağışı okullar tatil olabilir hava durumu kötü

ANKARA, Kayseri, Bolu, Afyon başta olmaz üzere iç bölgeler ile doğu anadolu illerinin tamamınında çok yoğun kar yağışı için meteoroloji alarm geçti.

Abone ol

Türkiye'nin kıyı illerinde şiddetli yağmur ve fırtına etkili olurken iç anadolu ve doğu anadolu bölgesi için yoğun kar yağışı uyarısı geldi. Yarın daha geniş bir bölgede başlayacak olan kar yağışı Ankara'da da yaşamı etkileyecek. 3 gün sürecek olan kar yağışı eğitimin aksamasına da sebep olacak.

Perşembe ve cuma günü de etkili bir şekilde devam edecek olan kar yağışı 3 gün kar boyunca şu illeri etkileyecek : Ankara, Eskişehir, Kütahya, Kastamonu, Uşak, Afyonkarahisar, Isparta, Burdur, Konya, Bolu, Karabük, Kütahya, Çorum, Çankırı, Kırıkkale, Kırşehir, Nevşehir, Kayseri, Niğde, Sivas, Gümüşhane, Erzincan, Erzurum, Bayburt, Ağrı, Kars, Ardahan, Muş, Bitlis, Hakkari, Tunceli, Bingöl, Van, Siirt ve Şırnak.

Ankara hava durumu : Meteorolojinin geçtiği rapora göre kar yağışı 12 Aralık çarşamba günü başlayacak ve perşembe günü de devam edecek. Cuma günü sulu kar yağışının ardından cumartesi günü hava açacak. Ankara Valiliği yarın kar yağışına göre okulların tatil olup olmayacağını değerlendirecek.

3 gün sürecek kar yağışı alarmı Ankara ile 31 ili vuracak okulları tatil ettirecek