BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  POLİTİKA  /  MHP

Devlet Bahçeli nasıl bir lider?

Muhalefet.com okurları Bahçeli'nin son yaşanan olaylardan sonraki tavrını tartışmaya açtı? Sizce Bahçeli nasıl bir lider?

Abone ol

MUHALEFET.COMBDP'nin özerklik istekleri, AK Parti'nin politikaları ve PKK'nın son zamanlarda artan saldırıları üzerine www.muhalefet.com okurları MHP lideri Bahçeli'nin tutumunu tartışıyor!


Devlet Bahçeli yaptığı son açıklamalarla ve bu zamana kadar göstermiş olduğu tavrıyla pasif bir lider miydi yoksa sağduyulu mu davrandı? İşte bu sorunun cevabını tartışan muhalefet.com okurlarından bir kısmı Bahçeli'nin elinde imkan varken ülkücüleri sokağa dökmemiş olmasını ve tansiyonu yükseltmemesini onun iyi bir lider olmasına bağlıyor. Gelen yorumlardan birisi şöyle: "Bahçeli'den son 1-2 seneye kadar hoşlanmazdım sevmezdim ancak son zamanlarda hatta 10-15 yıl öncede uyarı da bulunmuş olduğu herşeyin gerçekleşmiş olması, Ülkücüleri sokaklara dökmemesi, hükümetin sürekli kışkırtmalarına rağmen sağlam durması o koltuğu hak ettiğinin göstergesidir."

PEKİ SİZ NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ?

Bunun yanında Bahçeli'nin MHP'yi bir muhalefet partisi olmaktan çıkardığını, çok pasif davrandığını ve MHP'nin yeni bir lidere ihtiyacı olduğunu düşünenler de var.

Peki siz ne düşünüyorsunuz? Muhalefet.com'a yorumlarınızı yazarak bu tartışmayı farklı bir perspektiften ele alabilir, düşüncelerinizi tüm muhalefet.com okurlarıyla paylaşabilirsiniz! Aşağıdaki yazıyı tıklayarak yorumunuzu yazabilirsiniz!


Sizce Bahçeli'nin izlediği politika MHP'ye zarar mı veriyor yoksa fayda mı sağlıyor?