BIST 9.916
DOLAR 32,47
EURO 34,73
ALTIN 2.441,00
HABER /  POLİTİKA  /  MHP

Devlet Bahçeli Kadir İnanır'a fena çaktı!

MHP Lideri Devlet Bahçeli, Kadir İnanır için, "Yeşilçam kalıntısı" dedi.

Abone ol

MHP Lideri Devlet Bahçeli, ünlü oyuncu Kadir İnanır'ın çözüm süreci çerçevesinde oluşturulacağı belirtilen 'izleme heyeti'n yer alacağı iddiasına tepki gösterdi.

Devlet Bahçeli, Kadir İnanır için, "Yeşilçam kalıntıları, PKK’nın boğazda demlenen adamları hangi film fırıldağı çevireceklerdir" dedi.

MHP Büyük Kurultayı'nda konuşan Devlet Bahçeli, Kadir İnanır ve çözüm sürecine şu sözlerle yüklendi:

AKP hükümeti Türkiye’nin bölünmesi için PKK ile söz kesmiştir. Yeni anayasa AKP ve PKK’nın ihanet sertifikası olacaktır. PKK silah bırakmamış silahtan vazgeçmemiştir. Buna da niyeti yoktur. İhanet müzakereleri silah tehdidi altında sürmektedir. Erdoğan başkanlık ihtirasları ile PKK’nın Türkiye’yi bölme emelleri kesiştirmiştir. 4 parçalı Kürdistan Erdoğan ve Öcalan’a çözülme şartnamesi ile ihale edilmiştir. Erdoğan’ın meydan meydan dolaşarak 400 milletvekili çığırtkanlığı yapmasını arkasında yatan zihniyet budur. Anayasa suçu işleten koltuk ve bölünme hırsıdır. Şimdi de Öcalan’ın isteği doğrultusunda izleme heyeti kurulmuştur. Bu heyet neyi izleyecek neleri seyredecektir. Sözde sanatçılar sözde gazeteciler, Yeşilçam kalıntıları, PKK’nın boğazda demlenen adamları hangi film fırıldağı çevireceklerdir.