BIST 10.511
DOLAR 32,28
EURO 35,08
ALTIN 2.473,95
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Dereceye girdiler, mamaları kaptılar!

Beykoz Belediyesi'nce Hayvanları Koruma Günü'nde düzenlenen etkinlikte köpekler büyük boy mamalar için yarıştı.

Abone ol

Beykoz Belediyesi, 4 Ekim Hayvanları Koruma Gününde özel bir etkinliğe imza attı. Beykoz Göksu’da kurulan Sokak Hayvanlarını Yaşatma ve Koruma Derneği ve Hill’s Mama firması işbirliği ile yapılan etkinlikte, sevimli köpekler büyük boy mamayı kapmak için yarıştı.

Ünlü şarkıcı Kıraç, Veteriner Hekim Prof.Dr. Tamer Dodurga, Gökber Vakfı Başkanı Nil Koman, Avukat Filiz Esen, İş kadını Semra Kara, Alman Çoban Köpekleri Derneği, Beykoz Belediyesi Veteriner Hekimi Turgut Özdemir’in jüri üyeliğini yaptığı yarışma, toy ırklar ve spitz, Terrizer, melez ırklar, av köpekleri, retriever ve görev köpekleri olarak altı kategoride yapıldı.

Mamayı kaptı

Hakemliğini Alman Çoban Köpekleri Derneği Eğitim Sorumlusu Cem Bakaçhan’ın yaptığı yarışma tatlı çekişmelere sahne oldu. Jüri puan vermede zorlanırken, dereceye giren ilk üç köpek; Kupa, madalya ve hill’s mamasını almaya hak kazandı.

Bir Yuva Arıyorum

Beykoz Göksuevlerinde yapılan yarışmada belediye tarafından başlatılan ‘Bir Yuva Arıyorum’ kampanyası çerçevesinde birçok vatandaş köpek sahiplendi. Kampanyada bugüne kadar 300 sokak köpeği bir yuvaya kavuşmuş oldu.