BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

İzmir'de eski koca dehşeti

İzmir'in Beydağ ilçesinde bir kişi, geçtiğimiz yıl boşandığı hamile eşini yeni kocasıyla birlikte görünce çılgına döndü.

Abone ol

Beydağ'da bir şahıs, boşandığı eski karısı ile kocasının bulunduğu motosiklete otomobiliyle çarptıktan sonra eski eşini bıçaklayarak öldürdü.

Ö.A. (33), 8 yıl evli kaldıktan sonra ayrıldığı iki kız çocuğunun annesi Birgül Ö. (28) ve eşi Erkan Ö. (23) ile bir markette karşılaştı. Burada eski eşini öldürmekle tehdit ettiği öne sürülen Ö.A, yaşanan tartışmanın ardından motosikletle marketten uzaklaşan eski eşi ve kocasını otomobiliyle takip etti. Beydağ Garajı yakınında otomobiliyle Erkan Ö.'nün kullandığı motosiklete çarpan Ö.A., daha sonra aracından inerek, çarpmanın etkisiyle yere düşen yaralı Birgül Ö.'yü bıçakladı.

Olay yerinde hayatını kaybeden kadının hamile olduğu öğrenildi. Zanlı, olayın ardından Beydağ Emniyet Müdürlüğü'ne teslim oldu.

Yaşanan korkunç olayın ardından Birgül Ö., Beydağ Merkez Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Beydağ Beyköy Mezarlığı'na defnedildi. Ö.A'nın, kendisini bırakıp Erkan Ö. ile kaçtığı gerekçesiyle bir süredir eski eşini tehdit ettiği ileri sürüldü.