BIST 10.046
DOLAR 32,38
EURO 34,56
ALTIN 2.382,34
HABER /  GÜNCEL

Derbide Fenerbahçe'yi favori gösterdiler

Şansal Büyüka, Mustafa Denizli ve Markus Merk A.Gücü-G.Saray maçını değerlendirirken derbide Fenerbahçe'yi favori gösterdiler.

Abone ol

Şansal Büyüka, Mustafa Denizli ve Markus Merk A.Gücü-G.Saray maçını değerlendirirken derbide F.Bahçe'yi favori gösterdiler.

Şansal Büyüka, Mustafa Denizli ve Markus Merk Ankaragücü-Galatasaray maçlarının tartışılan pozisyonlarının değerlendirildiği ve kritik pozisyonların yorumlandığı Maraton programında, derbi maça ilişkin ilginç analizlerde bulundular.

İşte o yorumlar:

Şansal Büyüka: Bahri, sözün bittiği yerde Galatasaray değil mi?

Bahri Havadır: Evet, aynen öyle. Başkan Adnan Polat Ankara'dan uçakla değil kara yoluyla geri döndü.. Bu net bir şekilde bir tavırdır... Özel aracıyla geri döndü..

Şansal Büyüka: Peki ne olacak bundan sonra?

Bahri Havadır: Galatasary'ı bu kadar kötü bir durumunu hatırlamıyorum. Adnan Polat ile konuştum Hagi'yi göndersek kimi alacağız. Şu an hiçbir şey yok.. Başkan ile yaptığım konuşmadan sonra şunu anladım.. Derbiye Hagi ile çıkacaklar.. Hagi istifa etse bile yönetim Tugay'a güvenmiyor... Futbolcular, Hagi'den şikayetçi. Bana bazı futbolcular Hagi'nin kendi adamlarını oynattığını söyliyorlar.. Mesela Culio'nun bir sakatlığı yok ama derbi için Ankara'ya getirilmedi... Fenerbahçe maçına Galatasaray Hagi ile çıkacak.. Eğer Hagi istifa etmese..

Şansal Büyüka: Peki olası bir Fenerbahçe galibiyeti Galatasaray için bir pansuman mı olur tedavi mi olur?

Bahri Havadır: Ben onu da Başkan'a sordum.. Bu sezon için bir teselli olur.. İkramiye tesellisi olur dedi.. Gaziantepspor maçında da yanlış oyuncu değişiklikleri yaptığını söyledi...

Şansal Büyüka: Hocam, dakika 80 öndesin. Sonra birden bire 90 dakikadan 3-2 yenik ayrılıyorsun..

Mustafa Denizli: Galatasaray'ın görüntüsü fena değildi. Herhangi bir değişikliğe gerek yoktu ancak herhangi bir sakatlık var mı bilemeyiz.. Burda giren oyuncu Türk milli takımında yıllarca oynayan futbolcu. Gökhan Zan.. Galatasaray'ın genel çizgisi kötü olduğu için ne yapsan tutmuyor. Bir kaleci alıyorsun, Türk futbol tarihinin en iyi kalecilerinden sonra bunların oynaması çok zor. Stancu transferi.. Bu inanılır bir şey değil. Maçın içindeki değişiklikleri değil sezon içindeki değişiklikleri değerlendirirsek daha sağlıklı sonuçlara ulaşırız.. Bu kadroyla Galatasaray'ın gelecek sezonda gitmesi imkansız...

Şansal Büyüka: Hocam ne olursa olsun, derbi maçlarının sonucu belli değil. Ama bu Galatasaray'ın gidişi gidiş değil... Aslantepe'de bir Avrupa maçı oynanmayacak olması bir ızdırap..

Mustafa Denizli: Gönlüm Hagi'nin devam etmesinden yana. Bir şansızlık yaşadığı net.. Bu sezon başından beriki Galatasaray'ın görüntüsü...

Şansal Büyüka: Markus ne öneriyorsun Galatasaray'a, görüyor musun bir çıkış?

Markus Merk: Şuanda zor.. Bu görüntüyle sadece önümüzdeki sezon değil belki önümüzdeki bir kaç yıl o stadda avrupa maçı oynayamaz. Derbi tabikide her sonuca açık ancak Fenerbahçe favori... (-Maraton-)