BIST 10.046
DOLAR 32,30
EURO 34,64
ALTIN 2.413,22
HABER /  GÜNCEL

Tatlıses'in 'hayati tehlikesi devam ediyor'

İstanbul'da uğradığı silahlı saldırıda ağır biçimde yaralanan İbrahim Tatlıses'in kaldırıldığı hastaneden yapılan açıklamada şarkıcının 'hayati tehlikesinin' devam ettiği söylendi.

Abone ol

Uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan İbrahim Tatlıses'in kaldırıldığı Maslak Acıbadem Hastanesi'nden yapılan açıklamada, şarkıcının hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi.

Ancak hastane başhekimi Çağlar Çuhadaroğlu, Tatlıses'in hastaneye ilk geldiği noktadan daha iyi durumda olduğunu söyledi.

İbrahim Tatlıses'in beyin zarında ve beyninin içinde yaralanmadan dolayı kanama meydana geldiğini belirten Çuhadaroğlu, ilk önce bu kanamayı durdurduklarını, daha sonra bir bütün halinde operasyon gerçekleştirdiklerini söyledi.

Kurşunun Tatlıses'in başına arkadan girip önden çıktığını ve sağ kafa kemiğinde kırık oluşturduğunu kaydeden Çuhadaroğlu, sanatçının vücudunun bir bölümünün felç kalabileceğini belirtti.

Ünlü şarkıcıya kaç kurşun isabet ettiğinin adli tıp incelemesi ardından ortaya çıkacağını dile getiren Çuhadaroğlu, Tatlıses'in 24 saat süreyle uyutulacağını ve durumunun bu şekilde değerlendirileceğini söyledi.

Doktorları, başının yanısıra İbrahim Tatlıses'in burun bölgesinde de kurşun izleri olduğunu söylüyor.

Maslak Acıbadem Hastanesi yetkilileri, silahlı saldırı esnasında Tatlıses ile aynı araçta bulunan basın danışmanı Buket Çakıcı'nın da ameliyat edildiğini ve sağlık durumunun İbrahim Tatlıses'e oranla çok daha iyi olduğunu belirttiler.

Kurşunun, Çakıcı'nın boğazından girdiğini belirten Çuhadaroğlu, yüz kısmında da yaraların olduğunu anlattı.