BIST 10.248
DOLAR 32,33
EURO 34,79
ALTIN 2.398,31
HABER /  SPOR

Derbi saati bekleniyor

İşte Kupa mesaisinde karşılaşacak olan Fener ve Cimbom'un son durumları:

Abone ol

Galatasaray, Fenerbahçe ile oynayacağı Fortis Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçının hazırlıklarını tamamladı. Teknik direktör Feldkamp yönetiminde Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basına kapalı olarak gerçekleştirilen antrenmanda sarı-kırmızılıların taktik ağırlıklı bir çalışma yaptıkları öğrenildi.

Lincoln'ün tedavisinin ardından salon ve sahada antrenör Cevat Güler yönetiminde özel bir çalışma yaptığı bildirilirken, Mehmet Güven'in de tedavisinin ardından takım çalışmalarının bir kısmına katıldığı ifade edildi. Bu arada Nonda, Mehmet Güven, Okan Buruk, Hakan Balta ve Hasan Şaş'ın tedavilerinin sağlık merkezinde bugün çift seansla sürdürüldüğü kaydedildi.

Fenerbahçe de hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı. Teknik direktör Zico yönetiminde Samandıra Tesisleri'nde basına kapalı olarak gerçekleştirilen antrenmana ısınma hareketleri ve koordinasyona yönelik çalışmalarla başlayan sarı-lacivertlilerin, daha sonra taktik ağırlıklı çift kale maç oynadığı bildirildi.

Antrenman maçında yeni transfer Maldonado'nun da yer aldığı kaydedildi. Sarı-lacivertliler, yaklaşık 1 saat 40 dakika süren antrenmanın ardından Galatasaray maçı için kampa girdi.