BIST 10.248
DOLAR 32,27
EURO 34,74
ALTIN 2.394,43
HABER /  GÜNCEL

Derbi öncesi Fener'i geren marş!

Fenerbahçe-Galatasaray derbisi önces sarı lacivertli ekibin soyunma odasında Galatasaray marşı çalındı

Abone ol

Derbi öncesi Aykut Kocaman son taktikleri vermek üzereydi ki Fenerbahçe soyunma odasında öyle bir gelişme yaşandı ki...

Derbi karşılaşması sonrasında Fenerbahçe soyunma odasında Galatasaray marşının çalması sinirleri gerdi...

TT ARENA'DA MARŞ KRİZİ!

Türk Telekom Arena'da Galatasaray'ı yenerek şampiyonluk yolunda önemli bir adım atan Fenerbahçe maç bitiminde soyunma odasında ilginç bir sürpriz ile karşılaştı.Arena'da maç öncesi büyük bir skandalın yaşandığı ortaya çıktı... Isınma hareketleri sonrası soyunma odasına inen Alex ve arkadaşları maç toplantısını yaparken şoke oldu. Çünkü odada yer alan hoparlörlerden çok yüksek sesle Galatasaray Marşı çalışıyordu...

Toplantı bir kenara oyuncular birbirlerini duymakta zorluk çekerken, Aykut Kocaman maçın gözlemcisini odaya davet etti. Odaya gelen gözlemci:

"Bu durumu raporuma yansıtacağımı" dedi. Ancak başka Kocamn olmak üzere Fenerbahçeli yetkililer "Raporu bırakın burada konuşamıyoruz bu nedenle sesi kıstırdın" itirazında bulundular. Gözlemci raporuna dahil edeceğini belirtip itiraza sessiz kalınca iş başa düştü..Başkan Aziz Yıldırım "Bu da nereden çıktı şimdi. Böyle saygısızlık mı olur? Rakip soyunma odasında marş mı çalınır?" sözleriyle tepkisini dile getirdi.Tüm uyarılara rağmen ses kesilmeyince Fenerbahçeli yöneticilerin odanın içindeki bütün hoparlörleri söktükleri ve Galatasaray Marşı dinlemekten bu şekilde kurtuldukları öğrenildi.