BIST 10.277
DOLAR 32,30
EURO 34,85
ALTIN 2.389,05
HABER /  SPOR

Denizliye boş kağıt sürprizi

Beşiktaş, Teknik Direktörü Mustafa Denizli ile nikah tazelerken, düzenlenen törende soğuk anlar yaşandı

Abone ol

Mustafa Denizli imza töreninde boş kagıda imza attı, Demirören espriyle durumu geçiştirmeye çalıştı.

Kulübe, 19 yıl aradan sonra iki kupa kazandırma başarısını sağlayan Denizli, kendisini bir yıllığına daha siyah beyazlı renklere bağlayan imzayı, kulüp başkanı Yıldırım Demirören ve yönetim kurulu üyesi Ertunç Soğancıoğlu’nun katıldığı törenle attı.

Demirören, Denizli ile törende Asbaşkan Ertunç Soğancıoğlu’ndan sözleşme metnini istedi. Fakat imza klasöründe sözleşme metni yerine iki adet bembeyaz ve bomboş dosya kağıdının olduğunu görünce adeta şoka uğradı.

Keyfi kaçan ve morali bir hayli bozulan Demirören önce sinirlendi, ardından basın önünde durumu toparlamak için espriler yapmaya başladı. Başkan, Denizli’ye doğru dönüp, “Bu da birbirimize olan güveni gösteriyor” diyerek, durumu idare etmeye çalıştı. Mustafa hoca da boş olan kağıtları imza yerine eline aldığı kalemle karalamakla yetindi.

Bu arada Denizli bir yıl için primler hariç 2.5 milyon euro alacak. Başarılı hoca takımı şampiyon yapması halinde 250 bin, kupayı alması halinde 150 bin , Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkması halinde de 200 bin euro prim alacak.