BIST 10.269
DOLAR 32,35
EURO 34,79
ALTIN 2.393,73
HABER /  SPOR

Paulsen gelmezse alternatifi hazır

Fenerbahçe'de Poulsen transferi zora girerken, yine İtalya'dan bir başka isim gündeme oturdu.

Abone ol

Tuttosport, Poulsen'in Fenerbahçe'ye gitmeyi kabul etmediğini ileri sürdü. Palermo Başkanı Zamparini, Simplicio için sarı-lacivertlilerin 10 milyon Euro önerdiğini açıkladı.

İtalyan Tuttosport gazetesi, Danimarkalı oyuncunun Fenerbahçe'ye gitmeyi reddettiğini yazdı. Haberde, Poulsen'in "Fenerbahçe'nin teklifi beni gururlandırdı. Yıllık 4 milyon Euro çok iyi para. Ancak durumumun parayla ilgisi yok. Juventus'ta kalmak istiyorum" sözlerine de yer verildi.

Poulsen'deki son durum olumsuz gibi görünürken, Palermo Başkanı Maurizio Zamparini'nin İtalya'da Radyo Incontro'ya yaptığı açıklama, Fenerbahçe'nin ön bilero konusundaki alternatiflerinin hazır olduğunu gösterdi.

Zamparini, Brezilyalı orta saha oyuncuları Fabio Simplicio için iki Alman kulübü ve Fenerbahçe'yle görüştüklerini belirterek, "Benim kafamda görüşmeler öncesinde 6-8 milyon Euro arası bir bonservis bedeli vardı. Ancak Türk kulübü, Simplicio için 10 milyon Euro önerdi. Anlaşmanın detaylarıyla ilgili temaslarımız sürüyor" dedi.

30 yaşındaki Simplicio, kariyerine Sao Paulo'da başladı. 2004-2006 yılları arasında Parma'da çok iyi bir performans gösteren sambacı, 2006'da 5.5 milyon Euro'ya Sicilya ekibi Palermo'ya transfer oldu.