BIST 9.695
DOLAR 32,52
EURO 34,83
ALTIN 2.426,06
HABER /  SPOR  /  FENERBAHÇE

Denizlispor-Fenerbahçe maçında gerginlik protokol karıştı

Süper Lig'in 11'inci haftasında oynanan Yukatel Denizlispor - Fenerbahçe maçının ilk yarısında protokol tribününde gerginlik yaşandı.

Abone ol

Geçtiğimiz hafta evinde Beşiktaş'a mağlup olan Fenerbahçe, Yukatel Denizlispor deplasmanında galip geldi. Maçı 10 kişi tamamlayan sarı-lacivertliler, rakibini ilk yarıda bulduğu gollerle 2-0 mağlup etti.

Yeşil siyahlı takımın yöneticileri maç başlangıcından itibaren hakım Ali Palabıyık'ın kararlarına tepki gösterirken, Fenerbahçeli yöneticiler de bu itirazlara sözlü karşılık verdi.

''Caner karı gibi oynama''
Protokol tribününde çıkan tartışmanın nedeni belli oldu. Beyaz Futbol programında Denizlispor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Başkan Yardımcısı Kaan Şanlıkan'ın ''Caner karı gibi oynama. Ozan yere yat, hakem nasıl olsa çalacak emek hırsızları.'' sözlerinden sonra Fenerbahçeli yönetici Alper Pirşen tepki gösterdi. Alper Pirşen'in tepkisi sonrası atışmalar oldu. Emre Belözoğlu da tartışmaya katıldı. 

''Bu şekilde devam etmez''
Karşılaşmanın ardından A Spor'a konuşan Emre Belözoğlu, şu ifadeleri kullandı; ''Çok rahatsızız, biz rahatsızız, bu şekilde devam etmez. Herkes bunu bilsin. Biz sahaya odaklanmak istiyoruz ama buna müsade edilmiyor. Mevcut durumdan çok rahatsızız.''