BIST 10.209
DOLAR 32,43
EURO 34,79
ALTIN 2.400,07
HABER /  SPOR

Denizlinin derbi sürprizi

Derbilerde her zaman sürpriz kadrolar sahaya süren Beşiktaş'ın hocası, geleneğini sürdürecek.

Abone ol

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli’nin, derbi geleneğini yarın akşam Galatasaray ile yapacakları dev maçta da sürdüreceği bildirildi.

Ali Sami Yen Stadı’nda oynanacak maçın hazırlıklarında sona yaklaşan Kartal’da, Denizli’nin ilk 11’de sürpriz yapma ihtimalinin çok yüksek olduğu kaydedildi. Hem geçen sezon hem de kariyerindeki derbi sınavlarında sahaya sürdüğü beklenmeyen kadrolarla tanınan tecrübeli hocanın yarınki maçta da farklı bir 11’e görev vereceği ifade edildi.

Mustafa Denizli’nin, milli maçlar yüzünden eksik kadroyla gerçekleştirilen ilk etap çalışmalarında, savunmayı Ekrem - Ferrari - Sivok - İbrahim Üzülmez dörtlüsünden oluşturduğu, ancak orta saha ve forvet konusunda henüz net bir karar vermediği vurgulandı. Şimdiye kadar sürekli 11’de denediği Nobre’yi bile yedeğe çekme olasılığı bulunan siyah-beyazlı teknik adamın, yeni transfer Rodrigo Tabata’ya maça başlayacak kadroda yer verebileceği öğrenildi.

Ümraniye’deki antrenmanları alışılmışın dışında günler öncesinden medyaya kapatan Mustafa Denizli’nin, futbolcularına derbi maçın taktik çalışmalarını yaptırdığı ve özellikle gereksiz kartlar konusunda sert uyarılarda bulunduğu kaydedildi. Geçen sezon oynanan derbi maçlarda kırmızı kartlar yüzünden taktik anlayışını sahaya yansıtamayan Denizli oyuncularından bu sezon çok dikkatli olmalarını istedi.