BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  SPOR

Denizlide büyük arbede

Bir grup Denizlispor taraftarı, 3 Galatasaray taraftarını tekme tokat dövdü.

Abone ol

Turkcell Süper Ligi'nin 5. haftasında oynanacak Denizlispor-Galatasaray maçı öncesi meydana gelen olayda, bir grup Denizlispor taraftarı, 3 Galatasaray taraftarını tekme tokat dövdü.

Denizli Atatürk Stadı'nda oynanacak maç öncesinde, stada alınmadıklarını ileri süren bir grup taraftar, stat giriş kapısında Denizlispor yönetimi ve Kulüp Başkanı Ali İpek aleyhine tezahüratta bulunarak, yönetimi istifaya çağırdı. Polisin aldığı geniş güvenlik önlemlerinin ardından taraftarlar kapıdan uzaklaştırılırken, çevik kuvvet ekipleri de hazır bekledi. Maça gelen ve üzerlerinde Galatasaray forması bulunan 3 taraftar ise ana giriş kapısı önünde saldırıya uğradı.

Bir grup Denizlispor taraftarı ile Galatasaray taraftarları arasında başlayan tartışma, kısa sürede büyüdü. Denizlispor taraftarları, Galatasaray taraftarlarına saldırırken, yol boyunca devam eden kavgada, görevli bir polis memuruna sığınan Galatasaray taraftarları, daha sonra Galatasaray taraftarlarının maça girdiği alana doğru yürümeye başladı.

Bir grup Denizlispor taraftarı, takip ettikleri 3 taraftardan birini sokak ortasında aralarına alarak tekme tokat dövdü. Galatasaray taraftarı, diğer arkadaşları tarafından kurtarıldı.