BIST 10.315
DOLAR 32,28
EURO 34,80
ALTIN 2.407,75
HABER /  MAGAZİN

Deniz Seki hakkında şok karar SON DAKİKA

Uyuşturucu ticareti yapmak suçundan aldığı ceza Yargıtay tarafından onanan Deniz Seki hakkında yakalama kararı çıkartıldı.

Abone ol

Uyuşturucu ticareti yapmak suçundan aldığı 6 yıl 3 aylık hapis cezası Yargıtay tarafından onanan şarkıcı Deniz Seki hakkında İstanbul 12. Ağır Ceza Mahkemesi yakalama kararı çıkardı.

Hakkında yakalama kararı çıkarılan Deniz Seki'nin "yeniden yargılanma" talebi de reddedildi.

Yargıtay Ceza Genel Kurulu’nun ’uyuşturucu ticareti yapmak’ suçundan 6 yıl 3 ay hapis cezasını onadığı şarkıcı Deniz Seki’nin dosyası bu hafta başında İstanbul Adalet Sarayı’na geldi. Özel Yetkili Mahkemelerin kaldırılmasının ardından Deniz Seki’nin dosyasına bakmakla görevlendirilen İstanbul 12. Ağır Ceza Mahkemesi ise dün dosyayı İnfaz Savcılığı’na gönderdi.

Deniz Seki’nin avukatı Naim Karakaya da, İstanbul 12. Ağır Ceza Mahkemesi’ne dilekçe sunarak yeniden yargılama talep etti. Mahkemeye sunulan dilekçede, yargılama aşamasında adil yargılamanın ihlal edildiği, tanıkların dinlenmediği ve delilleri toplama taleplerinin reddedildiği belirtildi. 

EVİNDE POLİSİN GELMESİNİ BEKLİYOR

İstanbul 12. Ağır Ceza Mahkemesi'nin hakkındaki yakalama kararını medyadan öğrenen Deniz Seki, büyük bir şok yaşadı. Hemen avukatı ile temasa geçen Seki'nin evinde polisleri beklediği öğrenildi.

CEZAEVİNE GİRECEĞİME BENİ ASSINLAR

Deniz Seki, Star Tv'de yayınlanan Kenan Erçetingöz'le Yüz Yüze programına konuk olmuş ve kameralar karşısında 'Suçsuzum' diye haykırmıştı.

6 YIL 3 AY HAPİS:

“Kokain satın alıp içmek” ve “Başkalarına uyuşturucu temin etmek” suçundan kapatılan İstanbul 9’uncu Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanan Seki 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılmıştı.

3 YIL DAHA CEZAEVİNDE YATACAK

 Buna göre Seki, İnfaz Kanunu kapsamında aldığı hapis cezasının 3’te 2’sini cezaevinde geçirecek. 6 yıl 3 ay ceza alan Seki 4 yıl 2 ay cezaevinde kalacak. Ancak daha önce 7,5 ay cezaevinde yatan Seki’nin yattığı süre de 4 yıl 2 aydan düşülecek. Buna göre Seki 3 yıl 6,5 ay daha cezaevinde yatacak. Ancak Seki, cezaevinde geçireceği sürenin son 1 yılını da denetimli serbestlik kapsamında dışarıda geçirebilecek.

CEZAEVİNE GİRERSEM ÖLÜRÜM

'Bir daha cezaevine girersem ölürüm. Beni assınlar daha iyi' diyen Deniz Seki, 'İntihar etmeyi düşündün mü hiç?' sorusuna ise şöyle cevap verdi; 'Hayatım boyunca böyle bir şey düşünmedim, hiç bir zaman da düşünmücem. Bir kere annemi düşünürüm herşeyden önce. O anneye yazık değil mi ya.. Allah korusun. Hiç bir zaman aciz olmadım. Orası topraksız Zincilikuyu Mezarlığı. Canlı canlı insanlar gömülü orada.