BIST 9.456
DOLAR 32,60
EURO 34,81
ALTIN 2.495,47
HABER /  GÜNCEL

Deniz Baykal'ın hastalığı ne hastaneden son açıklama geldi

CHP'nin eski genel başkanı ve Antalya milletvekili Deniz Baykal dün gece son dakika hastaneye kaldırıldı. Deniz Baykal'ın hastalığı ne neden yoğun bakımda? Deniz Baykal'ın son durumu detaylar haberimizde.

Abone ol

Deniz Baykal'ın son dakik yoğun bakıma kaldırılması gündeme oturdu. Deniz Baykal neden hastaneye kaldırıldı hastalığı ne sorusu merak ediliyor. İbni Sina Hastanesi doktoru Prof. Güzel konuyla ilgili açıklama yaptı.

Yaklaşık bir haftadır Fransa'da olan Deniz Baykal, Türkiye'ye döndükten sonra apar topar hastaneye kaldırıldı. Herkes Deniz Baykal'ın son durumunu merak ediyor. Neden yoğun bakıma alındığıyla ilgili çok sayıda iddia gündeme gelirken hastanenin doktoru son dakika açıklama yaptı. 

TIKALI DAMAR VAR ANJİYO OLDU

Deniz Baykal'ın sağlık durumuyla ilgili hastaneden yapılan açıklamaya göre Prof. Güzel, "Tıkalı olan damar açıldı ve stent koyuldu. İşlem çabuk yapıldığı için beyin fonksiyonlarında herhangi bir sıkıntı yok. Yoğun bakımdaki tedavi devam ediyor. Sol kol ve bacakta hafif derecede güçsüzlük var. Şu anda yeni bir cerrahi operasyona gerek yok. Bu tür durumlarda her zaman hayati tehlike vardır fakat şu anki durumu bilinci açık. Takip devam ediyor" ifadelerini kullandı.

DENİZ BAYKAL'IN SON DURUMU NE?

Deniz Baykal'ın şu an bilinci açık fakat hayati tehlikesi hala devam ediyor. Sol kol ve bacakta ise güçsüzlük meydana geldi. Eşi Olcay Baykal haberi alır almaz Ankara'ya gitti. 

Deniz Baykal son durum ne yoğun bakıma kaldırıldı