BIST 10.677
DOLAR 32,24
EURO 34,97
ALTIN 2.420,27
HABER /  GÜNCEL

Demirören'den Mourinho'ya sürpriz teklif

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, İspanya'da Real Madrid'in dünyaca ünlü teknik direktörü Jose Mourinho ile bir araya geldi.

Abone ol

İspanya'da bir araya geldiği dünyanın 1 numaralı teknik adamına Demirören, "Beşiktaş'ın kapıları sana her zaman açık" dedi!

Real Madrid'in kendi sahasında Lyon ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi maçında önce gereçekleşen görüşmeden Yıldırım Demirören'in Mourinnho'dan tavsiyeler aldığı öğrenildi.

İspanyol AS gazetesinin haberinde, Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'in Jose Mourinho ile görüşmek istediği ve Portekizli teknik adamın da bu teklifi kabul ettiği duyuruldu.

UZUN SÜRE SOHSET ETTİLER

Beşiktaş'ın bu sene kadrosuna kattığı Quaresma, Simao ve Almeida'nın Mourinho'nun da her zaman transfer listesinde bulunan isimler olduğu belirtilen haberde iki ismin uzun süre sohbet ettikleri altı çizildi. Real Madrid'de kalan 3 yıllık kontratı sona erdikten sonra İngiltere'ye dönmek istediği bilinen Mourinho, Yıldırım Demirören'den transfer teklifi alırken AS'ın haberine göre Portekizli çalıştırıcı bu teklifi nazik bir şekilde karşıladı.

TEKLİFİ İLERİDE DEĞERLENDİRECEK

İkili arasındaki uzun süreli görüşmede Demirören'in, Mourinho'ya Beşiktaş'ın her zaman başına geçebileceğini söylerken, Portekizli teknik adam bu teklifi ileride değerlendirebileceğini söyledi.

Yıldırım Demirören'in Jose Mourinho ile yaptığı görüşmenin ardından İspanya'da birkaç gün daha kalarak La Liga'daki önemli liderlerle de görüşmeler yaptığı ifade edildi.