BIST 10.055
DOLAR 32,40
EURO 34,78
ALTIN 2.433,15
HABER /  GÜNCEL

Demirören'den 8-0 bombası!

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, kürsüye çıktı ve Galatasaray yöneticilerinin gözlerinin içine bakarak şike imasında bulundu..

Abone ol

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, TFF'yi seçime çağırdı. Demirören "Gerekirse verilen önergeyi geri çekelim, seçim kararı alalım" çağrısında bulundu. Demirören, sarı kırmızılı takımın Ankaragücü'nü 8-0 yendiği tartışmalı maçı hatırlatarak, "şerefli ikincilik şampiyonluklardan daha değerlidir" dedi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

 Demirören kürsüye çıktığında herkes ne diyeceğini merak ediyordu. Ancak o ilk oku Galatasaray yöneticilerine gönderdi. Beşiktaş başkanı, sarı kırmızılı takımın temsilcilerinin gözünün içine baka baka adeta şike suçlaması yaptı..

Demirören, "Süleyman Seba, "Şerefli ikincilik" lafını 8-0'lık Galatasaray - Ankaragücü maçından sonra söyledi. Ben konuşmayacaktım ama Altay Kulübü Başkanı'nın sözlerinden sonra konuşma kararı aldım. Dur kardeşim, dur ve yerini bil.. 3 Temmuz'u kimse beklemiyordu. O günlerde Murat Özaydınlı, Aydınlar'ı arayıp işin gecikmesini rica etti olmadı. Kimse olacakları beklemiyordu. Hepimizin hedefi en kısa sürede karar almaktı. Alınacak karar kişileri memnun etmeyebilirdi. Maalesef Fenerbahçe'mizin adı bu olayda herkesten çok geçiyor. Çünkü reyting adına oluyor bunlar. Hayır, 8 takım bu sürecin içinde. Bugünü milat olarak görmeliyiz. Başkan ve yönetim kurulu bugünlere iyi niyetle geldi. Ancak verilen önerge doğru bir önerge değil. Gerekirse verilen önergeyi geri çekelim, seçim kararı alalım. Çocuklarımız neden hala kavga bitmedi diyecek. Bu sürecin doğrusu mahkeme sürecini beklemektir. Adli sürecin sonucu beklenmelidir."