BIST 10.209
DOLAR 32,38
EURO 34,78
ALTIN 2.395,22
HABER /  POLİTİKA

Başbakan Çöpdemir ile dalga geçti

Başbakan Erdoğan, Kadir Çöpdemir yemek zevkinden söz edince fırsatı kaçırmayıp espriyi patlattı.

Abone ol

Zaman Gazetesi’nin 25 yıl kutlamasını sunan Kadir Çöpdemir'in, Başbakan ile diyaloğu konuşuluyor... Çöpdemir yemek zevkinden söz edince Erdoğan fırsatı kaçırmayıp espriyi patlattı.

Gazeteciler.com'un haberine göre, Zaman Gazetesi'nin gecesinde sunuculuğu TRT'de de program yapan Kadir Çöpdemir üstlendi.

Çöpdemir Başbakan Erdoğan'ı övgüler dizerek sahneye çağırdı. Erdoğan doğrudan kürsüye yönelince Çöpdemir, Başbakan'ı "iki lafın belini kıralım" diyerek sahnenin ortasına doğru yönlendirdi.

Erdoğan'a İngiltere eski başbakanlarından Margaret Thatcher'in (Bir gün uyandığımda karşımda gazetecileri görmezsem ben niye siyaset yapıyorum) sözüne atıfta bulunarak "Siyasetçi olarak bir gün uyandığınızda medyanın olup olmaması nasıl bir duygu" sorusunu yöneltti.

Bu soruyu duymazdan gelen Erdoğan, Çöpdemir'in yemek konusundaki zevkini övdü... Erdoğan, "Ben en büyük duyguyu Horhorda yaşadım. Siyaseti değil de Kadir ile kebap yemeyi daha çok önemsedim" dedi.

ERDOĞAN DALGA GEÇTİ

Bu söz ile kendinden geçen Kadir Çöpdemir, coştukça coştu... Yemek yerleri konusunda kendini geliştirdiğini söylediği anda Başbakan Erdoğan fırsatı kaçırmadı.

İşte o diyalog;
-"Sayın Başbakanım şimdi nasıl geliştirdim kendimi, nereler var?" deyince Başbakan fırsatı kaçırmadı, Çöpdemir'in göbeğini işaret ederek;
-"Yok Maşallahın var, gayet iyisin" dedi...
Çöpdemir ise;
-"Sayın Başbakanım sizin için yemin ediyorum. Lütfederseniz yine çok akıl alıcı yerler var. Salaş ama lezzet harika..."
-Başbakan; "Bir de hasanı var..."
-Kadir Çöpdemir; Hasan abi nasıl döktürüyor son dizisinde görüyor musunuz? Arada beni de izlerseniz. Biz de ordan yürürüz. Yani komik dizi bizimki..."

İŞTE O ANLAR