BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Demirören esprisi dillerde dolaşıyor!

Zaman yazarlarının canlı yayındaki bu sözleri çok konuşulacak. Demirören ile ilgili espri BJK'dan tepki alacak, Fener ile ilgili yorum ise Fenerlileri memnun edecek.

Abone ol

Zaman yazarı Ahmet Turan Alkan'ın canlı yayında dillendirdiği Yıldırım Demirören ile ilgili espri Beşiktaşlıları kızdıracak. Hüseyin Gülerce'nin Fenerbahçe'ye ve Aziz Yıldırım'a dair iddiası da çok konuşulacak. 

Gazeteciler.com'un haberine göre, şike davası ile federasyondaki başkan krizinin konuşulduğu Mehtap TV'deki Düşünce Günlüğü programına bu espri damgasını vurdu.

FENER'İN ÜSTÜNE YIKIYORLAR
Hüseyin Gülerce'nin şike davasıyla ilgili bu yorumu çok konuşulacak;

"Ergenekon davasını başka yerlere çekip itibarsızlaştırma gibi bu şike davasını da Fenerbahçe'nin üzerine yıkmak suretiyle, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ı öne çıkartmak suretiyle itibarsızlaştırmaya çalışan bir grup var.

Bu konuştuklarımız Fenerbahçe'nin lehine aslındı. Kim söylemişse bir laf var. Bütün renkler kirlendi birinciliği beyaza verdiler. Futbolda şike varsa, kandırma, hile varsa bu bütün takımlarla ilgilidir. "


Zaman yazarı Ahmet Turan Alkan, zaytung sitesinde yer alan Demirören ile ilgili espriyi anlatınca Ali Bulaç kahkahayı bastı. Hüseyin Gülerce ise "Beşiktaşlılar kızacak" diye uyarıda bulundu.

Ahmet Turan Alkan espriyi şöyle anlattı;


-"Demişler ki... UEFA, Demirören'in adaylığı haberini duyunca Türkiye'ye artık yaptırım uygulamaktan vazgeçti. Size bu kadar ceza yetişir... Meseleyi en güzel özetleyen nükte bu bence... "

MAHKEME MAÇ DEĞİL

Aziz Yıldırım ve şike davasının da ele alındığı programda Ali Bulaç, Silivri'ye taraftarların akın etmesini eleştirdi. Bulaç, "Silivri'de ısıtmalı çadırlar açıldı, kumanyalar dağıtıldı, su dağıtıldı. Bir organizasyon var demek ki..." dedi. Bunun üzerine Hüseyin Gülerce de "Mahkeme maç değil ki taraftarı getirip yığıyorsun!" yorumunda bulundu.

AZİZ YILDIRIM'A HAK VERİYORUM

Aziz Yıldırım'ın duruşmada savunmasını Fenerbahçe'ye oyun oynanıyor tezi üzerine kurmasını eleştiren Ahmet Turan Alkan, ancak Yıldırım'a bir konuda hak verdiğinin altına çizdi. Alkan, "Aziz Yıldırım'a şu konuda hak veriyorum. Bu şike davasıdıysa eğer burada bütün takımların olması lazım idi. Teori gereği bu takımların pisliğe bir şekilde bulaşmış olması gerekiyor. Ama anlayamadığım şey bu kadar gösteri ve karnaval arasında bunun yapılıyor olması... "

CANLI YAYINDAKİ DEMİRÖREN ESPRİSİ