BIST 10.471
DOLAR 32,77
EURO 35,09
ALTIN 2.457,99
HABER /  SPOR

Demirören destek istedi

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, Fulya Projesi için genel kuruldan destek istedi.

Abone ol

Beşiktaş Kulübü'nün Olağan Divan Kurulu Toplantısı başlarken, kulüp başkanı Yıldırım Demirören, üyelerden "Fulya Projesi" konusunda destek istedi.

Toplantıda konuşan Yıldırım Demirören, Fulya Projesi'nin Beşiktaş'ın 50 yıllık hayali olduğunu belirterek, "Fulya Projesi'ni yapalım, pazartesi bırakıp gideyim" dedi.

Demirören, projenin her Beşiktaşlı'nın emeğiyle bugünlere geldiğini belirterek, "Proje ile garanti gelir elde edeceğiz. Bazı kulüpler yardım kampanyası başlattı. Fulya'nın ruhsatı yok. Bu ruhsatı niye alamıyoruz, anlamıyorum. Her şey hazır. Bu proje herkesin onayından geçti. Herkes gerekli bilgileri verdi ve aldı. Bugün 'komisyon kuralım' diyorlar. Bir sene niye kaybettik? Bu benim projem değil, Beşiktaş'ın projesidir. 'Yıldırım Demirören'in heykelini dikeceğiz' diyorlar. Heykelimi dikmesinler, bu projeye destek versinler" diye konuştu.

Herkesten projeye destek isteyen Yıldırım Demirören, "Lütfen yarın bu proje başlasın. Kimse engellemeye kalkmasın. 'Yıldırım Demirören, 2007 yılında seçim kazanacak' diye düşünülmesin. 40 milyon dolarla borcu kapattık. Ama 8,5 milyon dolar her yıl Beşiktaş'a geliyor ve sıfır borçla temlikler kalkmış oluyor. 20 yıl 3,5 milyon dolar bloke olacak ama daha sonra bu para da kasaya girmeye başlayacak. Bu projenin bugün yarın devreye girmesi şarttır.