BIST 10.644
DOLAR 32,25
EURO 35,08
ALTIN 2.523,84
HABER /  GÜNCEL

Demire kahvaltılı teşekkür

Atatürk Çağdaş Yaşam Çok Program Lisesi yönetimi ve öğretmenleri, Başkan Demir'e kahvaltı vererek teşekkür etti.

Abone ol

Atatürk Çağdaş Yaşam Çok Program Lisesi yönetimi ve öğretmenleri, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir'e teşekkür etmek amacıyla kahvaltı verdi.

Okul bahçesindeki yapılan kahvaltıda okul yönetimi, Demir'e okullarına verdiği destekten dolayı saat hediye etti. Atatürk Çağdaş Yaşam Çok Program Lisesi idaresi, okulların kapanıp öğrencilerin karnelerini almasının ardından öğretmenlerle yapılacak moral kahvaltısına Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir'i de davet etti. Okul Müdürü Erol Gündoğdu, Türkiye'deki birçok ilin nüfusunun üstünde bir nüfusa sahip Fatih'te Belediye Başkanı Mustafa Demir'in 4,5 senedir eğitime verdiği desteği yakından takip ettiklerini belirtti.

Gündoğdu, Demir'in kendi okullarına yaptığı hizmetlerden dolayı büyük mutluluk duyduğunu dile getirerek teşekkür amacıyla kendisine saat hediye etti. Mustafa Demir de eğitime önem verdiklerine değindi.

Belediyelerin görevinin vatandaşa hizmet olduğuna dikkat çeken Demir, "Ancak ne kadar mükemmel hizmet edersek edelim, siz değerli eğitimcilerin verdiği hizmetin yanına yanaşamayız. Eğitim kurumları ve sizler olmadan gençlerin yani bizim geleceğimizin iyi yetişebilmesi mümkün değil. Bu nedenle eğitim kurumlarına hizmet bizim en önemli işlerimiz. Sizlere kapılarımız her zaman sonuna kadar açık" dedi.