BIST 10.644
DOLAR 32,10
EURO 35,10
ALTIN 2.524,26
HABER /  GÜNCEL

Zabıtalar sahada antremanlı

Tuzla Belediyesi tarafından bu yıl 11.si düzenlenen Müdürlükler Arası halı saha turnuvası kıra kırana maçlara sahne oldu.

Abone ol 18 Haziran 2008 günü yapılan final maçları ile sona eren turnuvanın bu seneki şampiyonu ise Zabıta Müdürlüğü oldu.

Belediye çalışanları arasında dostluğu ve kaynaşmaya arttırmak amacıyla yapılan turnuvada 10 takım kupayı kazanmak için ter döktü. 30 Nisan- 18 haziran tarihleri arasında yapılan turnuvaya Sağlık İşleri, Temizlik, Güvenlik, Destek Hizmetleri, Özel Kalem, Fen İşleri, İmar, Mali Hizmetler, Zabıta ve Meclis takımları katıldı. Tek devreli lig usulü yapılan ilk tur maçları büyük mücadeleye sahne oldu. İlk dörde giren ekipler aralarında yapılan kura çekimi sonucu yarı final maçları yaptı. Bu eşleşmeler sonucu Destek Hizmetler, Temizlik İşleri Müdürlüğü ile , Mali Hizmetler ise Zabıta Müdürlüğü ile mücadele etti. Yarı final maçları sonucunda şampiyonluk maçını yapacak iki takım belli oldu: Zabıta Müdürlüğü- Temizlik İşleri Müdürlüğü.

Tuzla Belediyesi Mercan Halı Saha Tesislerinde yapılan final maçında Zabıta Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü’nü 9 - 3 yenerek turnuvanın şampiyonu oldu. İkinciliği Temizlik İşleri’nin aldığı turnuvada, üçüncülük ise Destek Hizmetleri’ni penaltılar sonucu deviren Mali Hizmetler’ in oldu.

Tuzla Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ve Tuzla Belediyesi Spor Okulu tarafından organize edilen turnuvanın kupa töreninde sunumu Tuzla Belediyesi Spor Tesisleri Sorumlusu Zekeriya Tutar yaptı.

Tuzla Belediye Başkanı Mehmet Demirci, kupa töreninde katılan tüm ekiplere ve emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti ve dereceye girenleri de tebrik etti. Organizasyon komitesi adına Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hüsnü Göktaş, Başkan Demirci’ye turnuva anısına bir kupa hediye etti. Törende ayrıca turnuvadaki müsabakaları yöneten Tuzla Belediyesi Spor Okulu hocalarından Metin Çağıl, Akın Kırçiçek ve Mercan Halı Saha Sorumlusu Bezat Ün’e de birer plaket verildi.

Turnuvada verilen çeşitli ödüller ve sahipleri:

En Centilmen Takım: Sağlık İşleri Müdürlüğü
En Centilmen Futbolcu: Yavuz Karagöz (Destek Hizmetleri Müdürlüğü)
En İyi Kaleci: Hüseyin Yılmaz (Mali Hizmetler Müdürlüğü)
Gol Kralı: Veysel Gökçimen (Destek Hizmetleri Müdürlüğü-Belediye Müfettişi)

Tuzla Belediyesi 11. Müdürlükler Arası Halı Saha Futbol Turnuvasının komitesinin başkanlığını Zekeriya Tutar yaptı. Hüsnü Göktaş, İsmail Çolak, Sabri Arslan ise komite üyeliği görevinde bulundu.