BIST 10.083
DOLAR 32,47
EURO 34,86
ALTIN 2.436,51
HABER /  MAGAZİN

Demetin sarmısak mutluluğu

Demet Akalın sevgilisiyle ayrıldı ayrılmasına ama yine de mutlu;

Abone ol 3.5 yıllık sevgilisi Oğuz Kayhan'la ilişkisini aldatıldığı için sonlandıran Demet Akalın: Zaten benim için bitmiş bir ilişkiydi. İhanet ayrılığın bahanesi oldu..

Sadece dört ay evli kaldığı, 3.5 yıllık sevgilisi Oğuz Kayhan'ın eski sevgilisi Selim İmer'le ilişkisi olduğunu cep telefonunda bulduğu mesajlarla öğrenen Demet Akalın, gazetelerde ayrıldıklarına dair çıkan haberleri doğruladı: "Gazetelerde yazılanlar doğrudur. Herhangi bir tekzip istemediğime göre her şey yazıldığı gibidir. Bundan sonra bir araya gelemeyiz."

SARMISAKLI HAMBURGER YİYEBİLİRİM

Önceki gün Tarlabaşı'nda, 'Gurur' adlı şarkısına klip çeken Akalın, şöyle konuştu: "Bu şarkı albümün dördüncü şarkısı. Klibi Tamer Aydoğdu çekiyor. Şarkıda yanlız bir kadının gururu ve aşkla verdiği mücadele anlatılıyor. Gerçek hayatta da yalnızım artık!" Biten ilişkisinin ardından ilk kez konuşan genç şarkıcı, "Tek başıma daha güçlüyüm" diyerek ekledi: "Erkeklerden uzak durmak istiyorum. Artık hayatımda erkek olmayacağı için rahatlıkla sarmsaklı hamburger yiyebileceğim!"

AYRI GEZİYORDUK

Akalın, "Benim için bitmiş bir ilişkiydi. Zaten benim evimde yaşıyorduk ama o ayrı geziyordu ben ayrı geziyordum. İhanet olayın bahanesi oldu. Artık dost bile kalmayı istemiyorum..." diye konuştu. İlişkisi bittiği için de çok üzülmediğini ifade eden ve "Sadece çok şaşırdım, kafamda uzun süre önce bitmişti zaten" diyen Akalın, gözlerinin dolmasına engel olamayarak şu cümleyi sarfetti: "Bu konuları konuşurken bile daralıyorum!" Genç şarkıcı, "İlişkilerinizde istikrar yok, neden böyle oluyor?" sorusunu şöyle yanıtladı: "İstikrar yok, mutluluk yok... Kendimi çok hatalı görmüyorum, onda da hata var demiyorum. Ben biraz bahtsızım sanki. Biraz ödün veriyorum galiba."