BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MAGAZİN

Demet Akalın İntikamı aldı tıklar sahte mi?

Demet Akalın 'ın İntikam şarkısının video klibinin izlenme oranı sahte mi? Demet Akalın ft Emrah Karaduman videosu da yapmıştı. İşte Demet'in intikam yanıtı.

Abone ol

Demet Akalın son albümünde ilk olarak İntikam şarkısına video klip çekmiş ve hayranları ile paylaşmıştı. Twitter da 4 kez zirveye çıkan İntikam Youtube 'da da 3 günde yarım milyona yakın izlendi.

Demet Akalın 'ın aldığı bu 'tık' oranları iddiaları da beraberinde getirdi. Ünlü prodüktör Polat Yağcı, İntikam şarkısının yüklendiği ve pek çok kişinin uykuda olduğu saatlerdeki tıklanma sayılarını saat saat yazdı ve "Kliplerde sahtekarlığa son" etiketiyle şu yorumu yaptı:
ekran-resmi-2015-04-17-10.50.41.png

DEMET AKALIN 'IN İNTİKAM YANITI
Şarkısını sosyal medya ekibiyle kendisinin tıklattığı iddiasına ise Demet Akalın "Şarkım şekil, önümden çekil" ve "Keyfimiz kimlere dert olmadı ki" yorumlarıyla cevap verdi. Şarkıcı bu konuda son olarak da "Bir fincan kahvenin 40 yıl hatırı var derlerdi. Bakıyorum da şimdilerde 40 dakika sürmüyor. Kahve mi bozuk yoksa dostlar mı anlayamadım!" sözünü paylaşarak tepkisine devam etti.

DEMET AKALIN 'IN İNTİKAM ŞARKISI
Demet Akalın İntikam şarkısının ardından Pırlanta şarkısına klip çekti. Demet Akalın Pırlanta şarkısının klibinin ise Haziran ayında yayınlanacağını açıkladı.
demet-akalin---intikam.jpg