BIST 9.933
DOLAR 32,47
EURO 34,75
ALTIN 2.441,87
HABER /  MAGAZİN

Demet Akalın bebeğin fotoğrafını kaça sattı?

Demet Akalın Hira bebeği doğurdu, hastane yatağında da rahat durmayıp tweet attı. Asıl merak edilen Hira bebeğin fotoğrafları içinde bomba iddia var.

Abone ol

Demet Akalın ile kocası Okan Kurt dün anne-baba olmanın mutluluğunu yaşadı. Beklenen bebek Hira, Acıbadem hastanesinde dünyaya gözlerini açınca twitterda top 10 listesine girdi.

Demet Akalın da doğumdan hemen sonra cep telefonuna sarılıp, bebeğiyle ilgili haberi verdi ve tebrikleri kabul etti.

KARİKATÜR GİBİ

Bütün hayatını twitter üzerinden paylaşması ile bilinen Akalın'ın bu durumu akıllara daha önce kendisinin de paylaştığı bu karikatürü getirdi. Akalın 'aha da ben' diyerek bu karikatürü atmıştı;
demet akalın doğurdu karikatür.png
HASTANE ODASI BÖYLE

Demet Akalın doğumdan hemen sonra attığı twetlerden birinde hastane odasının fotoğrafını da paşlaştı. İşte o twitler ve odası;

İBRAHİM TATLISES'TEN HİRA BEBEĞE ŞİİİR

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, anne olan Demet Akalın’ı kutlarken, Hira bebeğe de bir şiirle “hoş geldin” dedi.Twitter’dan açıklamalar yapan İmparator, “Evet, bekle bekle nihayet HİRA’MIZ da geldi. Anneye de babaya da tebrikler. Allahım analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah, tebrikler” ifadelerini kullandı. (İŞTE TATLISES'İN YAZDIĞI O ŞİİR TIKLAYIN)


screen-shot-2014-02-05-at-10.11.59-am.png
demet akalın doğum yaptı hastane odası.png
HİRA'NIN FOTOĞRAFINI KAÇA SATTI?

Hira bebeğin babası Okan Kurt dün doğumdan sonra basın mensuplarına açıklama yapmıştı. Kurt, bebeğin fotoğrafının yayınlanması için kararı Demet Akalın'ın vereğini duyurmuştu.

Haber ajansı İHA'nın iddiasına göre Akalın, Hira'nın fotoğrafını satma kararı aldı. Akalın bebeğinin fotoğrafı için de 100 bin lira aldı. Bu paranın sosyal bir projede kullanılacağı söylendi ancak ayrıntı verilmedi.

NİYE 11 KURBAN KESTİ?


Hira bebek doğmadan önce abartılı hediyelerle gündeme gelen Demet Akalın ile eşi Okan Kurt, bebeğin dünyaya gelişinde de 11 kurban keserek şaşırttılar.

DEMET AKALIN DOĞUM YAPTI
Demet Akalın ile Okan Kurt dün bebekleri Hira'yı kucaklarına aldılar. Okan Kurt sevincini hastane önünde medyayla paylaştı. (TIKLA OKU)




Okan Kurt kurbanı hastanede kesmeye niyet etti ancak Acıbadem Hastanesi buna müsade etmedi. Bunun üzerine 11 kurban işyerinde kesildi. Kamuoyu ise niye 11 kurban, 11'in manası ne gibi sorularla meraklandı.

ÜNLÜ ÇİFTİN TWEETTARDAKİ FOTOĞRAF ALBÜMÜNDEN İLGİNÇ KARELER;


Okan Kurt ve Demet Akalın.png

OKAN KURT : Hira bebeğin doğumu öncesinde hamilelik sürecini izlemek için kitap dahi okudu!

demet-akalin-doğurdu-bebek-arabasi.jpg

BİRAZ ABARTTILAR: Demet Akalın ile eşi Okan Kurt, bebek için hazırlıkları zaman zaman çok abarttılar. 3 tane bebek arabası almaları da bunun son örneğiydi.

Demet Akalın kızı Hira'nın gardırobu.png

HİRA'NIN GARDROBU: Hira bebek için öyle bir hazırlık yapıldı ki inanılmaz. Bu aylar öncesinden hazırlanan giysi dolabı... Yok yok...