BIST 10.268
DOLAR 32,28
EURO 34,81
ALTIN 2.411,75
HABER /  GÜNCEL

Deli ne haber dedi canından oldu!

Psikolojik tedavi gören arkadaşına "Deli ne haber" diyince feci şekilde öldürüldü.

Abone ol

Şanlıurfa'da bir kişi, psikolojik tedavi gören arkadaşına "Deli Ne Haber" demesi üzerine vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklanarak öldürüldü.

Olay, Yakup Kalfa Caddesi Dedeosman Mahallesi 2517 nolu sokakta meydana geldi. İddiaya göre, Enver K., psikolojik tedavi gören arkadaşı Osman B.'ye "Deli Ne Haber" demesi üzerine aralarında tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede büyümesi üzerine Osman B., yanında bulundurduğu bıçak ile Enver K.'ye saldırdı. Osman B., Enver K.'yi bir çok darbesi ile ağır şekilde yaralayıp, olay yerinde kaçarak kayıplara karıştı. 18 yerinden bıçaklanarak ağır şekilde yaralanan Enver K., çevredeki vatandaşlar tarafından özel bir otomobil ile Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Enver K. burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Öte yandan, ihbar üzerine harekete geçen Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği, Osman B.'yi yakalamak için geniş çaplı araştırma başlattı. Şehrin tüm giriş ve çıkışlarını kapatan polis ekipleri, gece saat 00.30 sıralarında Osman B.'yi suç aleti ile birlikte, Evren Sanayi Sitesi çıkışında yakalayarak gözaltına aldı. Gözaltına alınan Osman B. ifadesi alınmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Osman B. polis ekiplerine verdiği ifadesinde Enver K.'nin kendisine "Deli Ne Haber" demesi üzerine öldürdüğünü iddia etti. Emniyet Müdürlüğü'ne işlemleri biten Osman B. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.