BIST 10.046
DOLAR 32,31
EURO 34,69
ALTIN 2.407,89
HABER /  GÜNCEL

Dehşete düşüren cinnet

Cinnet geçiren baba dehşet saçtı. Yaraladığı eşi çocuklarının yanına kaçtı. Daha sonra yaşananlar çok korkunç.

Abone ol Kilis’te aile faciası. Toplam 6 kişi hayatını kaybetti. Cinnet geçiren 40 yaşındaki Ökkeş Çelik, tabancayla yataklarında uyuyan 4 çocuğunu ve eşini öldürdükten sonra kendine de ateş etti.

ÇOCUKLARINA SARILAN EŞİNİ KURŞUNLADI

Gözü dönen koca önce eşini silahla yaraladı. Karısı çocuklarının yattığı odaya sığındı. İçeri giren cani adam, çocuklarına sarılan yaralı eşini silahla vurarak öldürdü. Ardından da çocuklarını teker teker kurşunlayarak öldürdü.
Ardından tabancayı başına dayayan Ökkeş Çelik, tetiği çekip yaşamına son verdi.

6 AYDIR EŞİYLE SORUNLU VE 2 AYDIR PSİKOLOJİK TEDAVİ GÖRÜYORDU

Kilis'te eşini ve 4 çocuğunu öldürdükten sonra intihar eden Ökkeş Çelebi'nin, 6 aydır eşiyle sorunlar yaşadığı ve 2 aydır psikolojik tedavi gördüğü öğrenildi.

TABANCADA BİR MERMİ KALDI

İsmetpaşa Mahallesi Mutlu Sokak'taki Ölmez Apartmanı'nda kiracı olarak oturan, DSİ'de sözleşmeli olarak çalıştığı öğrenilen Ökkeş Çelebi'nin, tabancayla eşini ve 4 çocuğunu öldürüp, intihar etmesinin ardından olay yerinde Kilis Cumhuriyet Başsavcısı Bülent Bingöl tarafından inceleme yapıldı. Yapılan incelemede, olay yerinde 10 adet boş kovan bulunduğu ve tabancada ise bir mermi kaldığı öğrenildi.

GELME SENİ DE VURURUM

Yetkililerden edinilen bilgiye göre, Ökkeş Çelebi, bugün sabah saat 05.00 sıralarında önce eşine ateş etti, yaralanan eşi çocuklarının odasına gitti. Ökkeş Çelebi, silah sesini duyarak kapıya gelen ve kapıyı zorlayan komşusunu, ''gelme seni de vururum'' diyerek tehdit etti. Çocuklarına sarılan eşi Zübeyde Çelebi'ye (35) burada ikinci kez ateş ederek öldüren Ökkeş Çelebi, daha sonra çocukları Ahmet (12), Şaziye (8), Meryem (14) ve Sevilay'ı (3) göğüslerine ateş ederek öldürdü. Ökkeş Çelebi, aynı tabancayla daha sonra intihar etti.