BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 35,01
ALTIN 2.323,83
HABER /  MAGAZİN

Defne Joy'un kocası ağır konuştu!

Geçen hafta ani ölümüyle Türkiye'yi sarsan Defne Joy Foster'ın kocası ihanet iddialarını reddetti.

Abone ol

Ölümüyle Türkiye'yi şoke eden Defne Joy Foster hakkında ortaya atılan iddialar eşi İlker Yasin Solmaz'ın acısını ikiye katladı.

Hıncal Uluç'un, Kerem Altan'ın evinde ölü bulunan Defne Joy Foster hakkında kaleme aldığı yazı tüm dikkatleri Foster'ın acılı eşine çevrilmesine neden oldu. Solmaz, iddialara arkadaşı Arda Esen aracılığıyla cevap verdi. Esen, Akşam gazetesinden Nurbanu Güney Elbir'e o gece yaşananları anlattı:

KÂBUS DEVAM EDİYOR

"O gece biz Yasin'le birlikte Beyoğlu'nda bir yönetmenle iş yemeği yiyorduk. Defne'yle çok yakın bir yerdeydik. Bizim bulunduğumuz ortam çok stresli olduğu için Yasin, Defne'nin arkadaşlarıyla eğlenmesine izin verdi. 'Hadi bu gece de arkadaşlarıyla gezsin' dedi. Defne ile İlker etle tırnak gibiydi, ayrı ayrı gezmezlerdi. Defne, İlker'i aradı, 'Siz de buraya gelin' diyerek bizi çağırdı. Ama iş yemeğinde olduğumuz için gidemedik. Yemek uzadı, saat 03.30'da çıktık. Yasin telaşlanarak eve gitti. Onu beklerken uyuya kalmış, sabah da polisten gelen telefonla güne başladı. O kabus hala devam ediyor. İlker, 'Sadece tek bir gece ayrıydık, niçin böyle oldu' diyor ve yaşananlara anlam veremiyor."

"İHANETE İNANMIYORUM"

İlker Yasin Korkmaz'ın, Kerem Altan'ın ifadelerine dayanarak o gece yaşananların gerçek olduğunu düşünmediğini söyleyen Arda Esen, 'Sonuç olarak orada ne yaşandığını hayatta olan kişinin beyanatıyla biliyoruz. Ama ölmüş kişinin ağzından o gece yaşananları bilmiyoruz, mevcut yazılanları değerlendiriyoruz. Yasin, basının gözümüze soktuğu şekilde eşinin kendisini aldattığına inanmıyor. Olayın o noktaya nasıl geldiğini bilmiyoruz. Yasin'in, Defne'nin kendisini sevdiğinden şüphesi yok ve ona zerre kadar kızgınlık duymuyor' diye konuştu