BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Galatasaray yönetiminin B planı!

Sezonda kötü günler geçiren Galatasaray yönetimi teknik direktör Hagi'yi göndermeyi düşünüyor.

Abone ol

G.Saray'da başkan Polat ve yönetim, Hagi'nin yükü taşıyamaması ve son dayanak olan Türkiye Kupası'ndan da elenilmesi halinde Rumen hocayı göndererek, yardımcısı Tugay Kerimoğlu'nu takımın başına geçirecek.

Habertürk'ün haberine göre, Başkan Adnan Polat ve kurmaylarının G.Antep maçı sonrası yaptığı durum değerlendirmesinde mağlubiyetlerin devam etmesi halinde 'B planı' uygulamasına geçmeyi düşündükleri öğrenildi. Bugünkü Eskişehir ve ligdeki G.Antep ile kupa rövanşında G.Antep mücadelelerinden istenen sonuçlar alınamazsa, Hagi'nin sözleşmesi fesh edilecek ve takım antrenör Tugay Kerimoğlu'na teslim edililecek. Operasyon sık sık hoca değişikliği yapılması nedeniyle şimdilik herkesten gizleniyor.

ADNAN POLAT'IN DA SABRI TÜKENDİ

Başarısızlıklar nedeniyle sıkıntı yaşayan başkan Adnan Polat'ın artık Hagi'ye olan inancını ve sabrının tükendiği de bildirildi. Yapılan transferlere karşın beklenen başarının gelmemesiyle bunalan Polat ve yönetiminin, bir ay sonra oynanacak rövanşta kupaya veda edilmesi durumunda bu operasyonu sezon sonunu beklemeden yapacağı ifade edildi. Hagi'nin, başarısızlığın sürdürmesi halinde görevine son verecek olan yönetim, vakit kaybetmeden Tugay'ı takımın başına getirecek. Yönetim, beklentilerin sıfıra indiği dönemde genç hocaya bir şans verecek. Tugay'a Hagi'den daha çok güvenen Polat'ın henüz bu konuyu Kerimoğlu ile görüşmediği de belirtildi.