BIST 9.916
DOLAR 32,46
EURO 34,81
ALTIN 2.442,08
HABER /  DÜNYA

Defansa çare Terry

Galatasaray, defans hattında yaşadığı sıkıntıları çözmek için yüzünü Premier Lig’e çevirdi. İngiliz basınında yer alan habere göre, sarı kır...

Abone ol

Galatasaray, defans hattında yaşadığı sıkıntıları çözmek için yüzünü Premier Lig’e çevirdi. İngiliz basınında yer alan habere göre, sarı kırmızılı ekip, Chelsea’den Terry’i istiyor.
İtalyan teknik adam Roberto Mancini yönetimindeki sarı kırmızılılar, Spor Toto Süper Lig’de oynadığı 5, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise oynadığı 3 maçın tamamında gol yedi. İngiliz Daily Mail’de yer alan habere göre, defans hattındaki soruna çözüm arayan Mancini, yönetimden John Terry’in transfer edilmesini istedi.
Haberde, Chelsea’nin başarılı çalıştırıcısı Mourinho’nun, Terry’yi kadroda artık düşünmediği ve takımın gençleşmesini istediği yazıldı. Sezon sonunda sözleşmesi biteceği için bedavaya gitme ihtimali de bulunan Terry için ara transferde gelecek tekliflere bu yüzden sıcak bakılacağı kaydedildi.

MANCINI’LI GALATASARAY
Öte yandan, savunma sıkıntısı net şekilde görünen Galatasaray, Roberto Mancini yönetiminde çıktığı tüm maçlardan gol yedi. İşte o maçlar:
Spor Toto Süper Lig:
Akhisar Belediyespor-Galatasaray: 2-1
Galatasaray-Kardemir Karabükspor: 2-1
Kayserispor-Galatasaray: 2-4
Galatasaray-Torku Konyaspor: 2-1
Fenerbahçe-Galatasaray: 2-0

UEFA Şampiyonlar Ligi:
Juventus-Galatasaray: 2-2
Galatasaray-Kopenhag: 3-1
Kopenhag-Galatasaray: 1-0
(İHA)