BIST 10.657
DOLAR 32,17
EURO 35,01
ALTIN 2.435,87
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Dedeler ve nineler için özel bir gün

Bağcılar Belediyesi Sevgililer Günü öncesinde Kız Kulesi’nde özel bir program yaptı.

Abone ol

Bağcılar Belediyesi evlilikte 40 yılını dolduran 41 çift için Sevgililer Günü öncesinde Kız Kulesi’nde bir program düzenledi. Boşanma rakamlarının yıllık 100 bini bulduğu bir dönemde Kız Kulesi’nde gerçekleştirilen programla ailenin önemine dikkat çekildi.

İkbal Gürpınar’ın sunuculuğunda gerçekleştirilen programda çiftler birbirleriyle nasıl tanıştıklarını anlattı ve Sevgililer Günü öncesinde gençlere önemli mesajlar verdi. Ailenin kutsallığına dikkat çeken “Dedeler” ve “Nineler”, gençlere, “Aile kutsaldır, bir birinizi sevin ve birbirinize karşı hoşgörülü olun” çağırısında bulundu.

BİRBİRLERİNE GÜL VERDİLER

Kabataş İskelesi’nden vapurla Kız Kulesi’ne gelen çiftler, burada masalara karşılıklı oturarak yemek yedi. Çiftler bir birlerine karşı bir kez daha sevgilerini dile getirirken, erkekler eşlerine kırmızı gül verdi.

Bağcılar Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından organize edilen programa Belediye Başkan Yardımcıları Osman Güneş ve Ali Aydın da katıldı. Osman Güneş birliktelikte sevginin ve karşılıklı tahammülün önemli olduğuna dikkat çekerken, Aydın yaptığı konuşmada “Birlikteliklerin, sevgilerin bir ömür boyu devam etmesi gerektiğini düşünüyoruz” diye konuştu.

BİR ÇİFT FİNCAN HEDİYE EDİLDİ

Programın sonunda mutluluklarını dile getiren çiftler Bağcılar Belediyesi’ne kendilerine yönelik düzenlemiş olduğu bu organizasyondan dolayı teşekkür ederken Bağcılar Belediyesi yetkilileri de “Bir fincan kahvenin kırk yıl hatırı var” diyerek çiftlere, bir çift fincan hediye etti.