BIST 10.649
DOLAR 32,19
EURO 35,02
ALTIN 2.425,30
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Sarıyer'de mahalle ziyaretleri sürüyor

Başkan Şükrü Genç, mahalle ziyaretleri’nin yedincisini bu hafta Rumelikavağı'nda gerçekleştirildi.

Abone ol

Sarıyer Belediyesi’nin katılımcı, yerinden yönetim ve çözüm odaklı bir yerel yönetim anlayışıyla hayata geçirdiği Mahalle Ziyaretleri’nin yedincisi bu hafta Rumelikavağı Mahallesi’nde gerçekleştirildi.


Mahalle ziyaretine esnafları dolaşarak başlayan Başkan Şükrü Genç’e, Belediye Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri, Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarı Cevdet Bayraktar, mahalledeki derneklerin yöneticileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile vatandaşlar eşlik etti.


Mahalle Muhtarı Cevdet Bayraktar ve esnaflarla tek tek görüşerek mahalledeki sorunlar hakkında bilgi alan Başkan Şükrü Genç, mahalle ziyaretlerini artık geleneksel hale getirdiklerini ve her mahalleye giderek sorunları yerinde tespit ettiklerini belirterek, amaçlarının her zaman vatandaşla iç içe olmak olduğunu vurguladı. Özellikle mahallede yoğun olan balıkçılar ve midyecilerin problemlerini de yerinde tespit eden Başkan Şükrü Genç, Sarıyer’in simgesi olan balıkçılar ve midyecilerin sorunlarına ayrı bir önem verdiklerini ve çözüm üretmek adına çalıştıklarını ifade etti.


Ziyaret süresince ekibiyle birlikte, vatandaşların aktardığı altyapı hizmetleri, temizlik işleri, sağlık, sokak hayvanları konularındaki sorunları tek tek not alarak ilgili başkan yardımcıları ve müdürlere ileten Başkan Şükrü Genç sorunların takipçisi olacaklarını söyledi.