BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Hanımlar Meclisi yılın ilk toplantısını yaptı

Bağcılar Belediyesi Hanımlar Meclisi bu yıl ki ilk toplantısını yaptı.

Abone ol

Bağcılar Belediyesi Hanımlar Meclisi bu yıl ki ilk toplantısını yaptı. Toplantıda konuşan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, hanımların çeşitli faaliyetlerde bulunmasını önemsediğini dile getirerek, kadınlara yönelik faaliyetlerin artırılması gerektiğini söyledi. Bağcılar Belediyesi’nin sosyal meclislere yönelik çalışmalarının 14 yıl önce başlatıldığını hatırlatan Çağırıcı, “Yapmış olduğumuz çalışmalarımızda insan odaklı, aile odaklı bir yönetim anlayışını esas alıyoruz” dedi.

“Ailenin toplumumuzda önemli bir yeri var” diyen Çağırıcı, Mutlu Yuva Huzurlu Toplum Seminerleri’nin de yine hanımlara yönelik bir çalışma olduğunu anlattı. Hanımlar Çarşısı’nın tamamlanmasının ardından orada, daha rahat çalışabilmeleri için Hanımlar Meclisi’ne bir yer tahsis edileceği müjdesini veren Çağırıcı, hanımların yapacağı çalışmalarda belediyenin sürekli destekçisi olacağını kaydetti.

Hanımlar Meclisi Başkanı Saadet Gökser de yaptığı konuşmada, “Bağcılarımız için elimizden gelen gayretlerimizi göstereceğiz. Birlikte güzel projelere imza atacağımıza inanıyorum.” Dedi.

Komisyonlarda görev alacak hanımların belirlendiği toplantıya AK Parti Bağcılar İlçe Başkanlığı’ndan Kadın Kolları Başkanı Neriman Özlü de katıldı.