BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 34,94
ALTIN 2.418,47
HABER /  DÜNYA

DAYAKÇI KOCA, EŞİNİ VE ÇOCUĞUNU SOKAĞA ATTI

Adana’da, eşinden sürekli dayak yediğini ileri süren bir kadın, kocasının kendisini ve çocuğunu sokağa attığını, bu nedenle adliyeye sığındı...

Abone ol

Adana’da, eşinden sürekli dayak yediğini ileri süren bir kadın, kocasının kendisini ve çocuğunu sokağa attığını, bu nedenle adliyeye sığındığını söyledi.
Edinilen bilgiye göre olay, merkez Yüreğir ilçesine bağlı Ulubatlı Hasan Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Ulubatlı Hasan Mahallesi’nde oturan İlknur Seven (21), 3 yıl önce Erkan Y. (24) ile dini nikahla ve düğün yaparak evlendi. İşsiz olan Erkan Y., eşini sürekli dövmeye başlayınca, bunun üzerine İlknur Seven de, Kayseri’de oturan ailesine durumu anlattı ancak, "Kocandır, sever de döver de, evinden ayrılma" yanıtı aldı. Çiftin 2011 yılında, Nazmi Kaan adını verdikleri çocukları dünyaya gelirken, ancak Erkan Y., eşine şiddet uygulamayı sürdürdü. Dün, eşi tarafından yine şiddete maruz kalan ve oğlu Nazmi Kaan ile sokağa atılan kadın, polisin yönlendirmesiyle Cumhuriyet Savcılığı’na sığınarak eşinden şikayetçi oldu.
Oğlu ile birlikte savcılığa gelen Seven, eşinin sürekli kendisini dövdüğünü söyleyerek, “Bana sürekli git çalış eve ekmek getir diyor. Ben de çalışmayınca beni dövüyor. Bir keresinde burnumu kırdı. Bir kez beni döverken oğlumunda kolunu kırdı. Dün de bizi sokağa attı. Kendimi geçtim, artık çocuğuma zarar vermesinden korkuyorum. Çünkü beni döverken oğluma da vuruyordu” dedi.
Adana’da kimsesi olmadığı için gidecek yerinin olmadığına dikkat çeken Seven, "Durumu Kayseri’deki aileme anlattım, bana kocandır bir şey olmaz dediler. Açıkçası beni kabul etmediler. Sokakta kaldım ne yapacağımı bilmiyorum. Devletin bana ve çocuğuma sahip çıkmasını istiyorum. Eğer kocama tekrar gidersem beni öldürür" diye konuştu.