BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Dayakçı babayı polise şikayet ettiler

Şanlıurfa'da 4 kardeşi, dayakçı babalarını polise şikayet etti. Polis 4 kardeşi annelerine teslim etti.

Abone ol

Şanlıurfa'da, yaşları 3 ile 17 arasında değişen 4 kardeş, kendilerini sürekli dövüp, psikolojik baskı uyguladığını iddia ettikleri babaları 50 yaşındaki Mithat Rüştü Öter'i polise şikayet etti.

Dün akşam saatlerinde, 17 yaşındaki Aliye Öter, yanına kardeşleri Şirin (12), Kemal (11) ve İbrahim'i (3) de alarak, Şehitlik Polis Merkezi'ne geldi. Burada, polislere seyyar satıcılık yapan ve birkaç yıl önce annelerinden boşanan babasının kendilerini sürekli dövdüğünü, üzerlerinde baskı oluşturup kötü muamelede bulunduğunu iddia eden 4 kardeş, çaresiz kaldıklarını ve yaşadıklarına dayanamadıklarını söyledi.

4 kardeşin gözyaşları içerisinde yaşadıklarını anlatmasının ardından harekete geçen polis, çocuklarına kötü muamelede bulunduğu ileri sürülen baba Mithat Rüştü Öter’i, Devteşti Mahallesi 2140'ıncı Cadde üzerinde gözaltına aldı. Gözaltına alınan Mithat Rüştü Öter'in sorgulanmasına başlanırken, babasından şikayetçi olan 4 kardeş ise annelerini teslim edildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.