BIST 10.083
DOLAR 32,45
EURO 34,86
ALTIN 2.442,01
HABER /  GÜNCEL

Davutoğlu yarın diplomasi turunda

Diplomasi trafiği çok hızlandı. Dışişleri Bakanı Davutoğlu, yarın İstanbul'da yabancı konuklarla çok yoğun görüşmelerde bulunacak.

Abone ol

Ahmet Davutoğlu yarın ilk olarak İstanbul Kongre Merkezi'nde Arap Ligi Genel Sekreteri Nebil El Arabi ile bir araya gelecek.

İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlenecek İstanbul Küresel Forumu'nda bir konuşma yapacak olan Davutoğlu ayrıca İstanbul Hilton Otel'de Almanya Dışişleri Bakanı Guido Vestervelle ile görüşecek.

Ahmet Davutoğlu günün en önemli görüşmelerinden birini ise İstanbul Hilton Otel'inde BM ve Arap Birliği'nin Suriye Özel Temsilcisi Lakhdar Brahimi ile yapacak.

Bakan Davutoğlu'nun İstanbul programı, Libya Ulusal Güçler İttifakı Başkanı Mamut Cibril ile devam edecek. Bu arada Bakan Davutoğlu'nun İngiltere'den de önemli konukları olacak Davutoğlu ilk olarak İngiltere Gölge Dışişleri Bakanı Douglas Alexander ile İstanbul Sait Halim Paşa Yalısı'nda buluşacak.

İstanbul Sait Halim Paşa Yalısı ayrıca İngiltere AB Bakanı Davutoğlu ile David Liddington arasındaki görüşmeye de sahne olacak.