BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,95
ALTIN 2.325,16
HABER /  SEÇİM

Davutoğlu Elazığ'da HDP'ye yüklendi!

Başbakan Davutoğlu, Elazığ'da halka seslendi.

Abone ol

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu partisinin Elazığ mitinginde konuştu.

Davutoğlu'nun konuşmasından satırbaşları:

Buraya gelip milliyetçilik atmasınlar. Türkiye onların zamanında 70 cente muhtaçtı. 2023'te milli uçaklarımız hazır olacak. Onlar konuşur AK Parti yapar. Elazığ AK Parti'nin kalesi olmuştur. Çünkü Elazığ izzet ve onurun kalesidir. Elazığ arkamızdaysa dünya karşımızda olsa ne yazar? Partimizde başı kapalıda var başı açıkta el ele meclise gidecekler. Birileri başörtülü milletvekilini meclisten çıkmasını istiyordu.

HDP Eş Başkanı çıkmış diyor ki: Kudüs Yahudilerin kutsal mekanıdır. Buraya gelmezler ama gelirlerse onlara ders vermeye hazır mısınız? Birlik ve beraberlikle Elazığ hep ayakta. (Yuhalama sesleri yükseldi) Yuhalayın ama zihniyeti yuhalayın.

ESED'İN ARKADAŞI VAR YA...

Esed'in arkadaşı var ya. Kimyasal silah kullanan Esed'in arkadaşı var ya, Hani milletvekillerini Esed'e Suriye'ye gönderen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, çıkmış Suriyeli'leri geri göndereceğim diyor. Biz mazlumu zalime teslim eder miyiz? Bunun genel başkanı, milli şefi kardeşlerimizi Ruslara teslim etti, öldürdüler. (Yuhalama sesleri yükseldi) Yok şahısları yuhalamayın.

ELAZIĞ'A MÜJDELERİMİZ VAR

Müjde bir; Stadyumu yapacağız. Eski yerindeki arazide yapacağız. Elazığspor'u süper ligde görmek istiyoruz. Müjde 2; Uluova projesini hayata geçiriyoruz. Bu proje bittiğinde Elazığ sulanmış bereketli, verimli topraklara kavuşacak. Müjde 3; Yüksek Hızlı Treni Elazığ'a getireceğiz. Erzurum ile birleşecek.  Müjde 4; Elazığ Ağın Köprüsü tamamlanacak, Şorşor deresini tamamlayacağız.