BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  MAGAZİN

Davut Güloğlu seks hastası

Halk arasında 'azgınlık' denilen seks bağımlılığı ünlü şarkıcı Davut Güloğlu'nu pençesine almış.

Abone ol

İLK BEŞ GARANTİ

Türkiye'yi mayıs ayında Moskova'da yapılacak 54.Eurovision Şarkı Yarışması'nda temsil edecek olan Hadise, tanıtım konserleri dizisi çerçevesinde dün akşam Amsterdam'da konser verdi.

Konser öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Hadise, Amsterdam'da ilk kez konser verdiğini anımsatarak, Moskova'daki yarışma için herkesin desteğini beklediğini söyledi. Yarışmada birincilik konusunda şu ana kadar hiçbir yerde iddialı konuşmadığını ve konuşmak da istemediğini ifade eden Hadise, ''Ancak ilk beşe girmeyi umuyorum ve bunu da başaracağımıza inancım var'' dedi.

Hadise, bütün ülkelerin şarkılarını saygıyla karşıladığını ve bazılarını da beğendiğini, kendisinin asıl amacının derece almaktan öte yarışmada Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmek ve tanıtmak olduğunu vurguladı. Hadise, Düm tek tek şarkısının, ilk seslendirdiği ocak ayındaki biçiminde çok farklılığa gitmeyeceklerini de söyledi. Hadise, bir soru üzerine, yarışmanın ardından ilk Türkçe albümünü çıkaracağını, albümün adını da belirlediğini, ancak şimdilik açıklamayacağını kaydetti.

ESRA EROL NASIL ÖLÜMDEN DÖNDÜ? HABERİN DEVAMINDA.

[PAGE]

Sarhoş sürucü kaldırımda yürüyen Esra Erol ve nişanlısının annesine araba ile çarptı. Ünlü sunucu hafif yaralanırken, Marika Özbir ise yoğun bakımda hayat mücadelesi veriyor.

Habertürk'ün haberine göre; olay dün öğlen saatlerinde Etiler'in Akatlar semtinde meydana geldi.

Ünlü sunucu Esra Erol ve Marika Özbir yol kenarında yürürken sürücüsünün bayan olduğu öğrenilen özel bir otomobil direksiyon hakimiyetini kaybederek çarptı.

Arabanın çarpması ile yol kenarına savrulan ünlü sunucu hafif sıyrıklarla kazayı atlatırken nişanlısının annesi otomobilin altında kaldı.

Vücudunda altı kırık bulunan Marika Özbir şu anda Florence Nigthingale Hastanesi'nde yoğun bakımda hayat mücadelesi veriyor

Davut Güloğlu seks bağımlılığıyla ilgili ilginç açıklamalar yaptı. Haberin devamında

[PAGE]

Güzel çirkin ayrımı yapmıyorsun

Tedavi için Avrupa'ya gittiğini söyleyen şarkıcı Davut Güloğlu, yaşadıklarını şöyle anlattı:

'Bu hastalığın tarifi çok zor. Bu hastalık kadın düşünmekle alakalı değil. Baktığı objeyi kadın olarak görüyorsun. Güzel çirkin ayrımı da olmuyor. Bu hastalığa yakalananlar günde 10 kadınla birlikte olabilir. Zamanla mutlu olamıyorsun. Yanındaki kadın da mutlu olmuyor. Ben de çok rahatsız olmaya başlayınca doktora gittim.”

6 yaşına kadar anne sütü emmiş

“Mümkünse gittiğiniz psikiatrist kadın olmasın çünkü o da bu hastalığı tetikliyor' deyip durumu gülerek anlatan Güloğlu, şöyle devam etti: "Bana bir ilaç verdiler. Üç yıl boyunca günde dört kez kullanmak gerekiyor. Garanti olsun diye dört yıl kullandım. Bu hastalığa yakalananları Allah kurtarsın. Ben 6 yaşına kadar anne sütü emdim. Anne sütü emen insanın bünyesi çok kuvvetli olur. Sanırım benim hastalığım bununla ilgili."

EVLENMEDEN ÇOCUK YAPACAK ÜNLÜ KİM? HABERİN DEVAMINDA

[PAGE]

SHAKİRA EVLENMEDEN ÇOCUK İSTİYOR



2001 yılından beri Antonio De La Rua ile nişanlı olan Shakira, evlenmeyi düşünmediğini ancak çocuk sahibi olmak istediğini açıkladı:

“Aslında ben gelenekçi biri değilimdir. Zaten Antonio ile karı-koca gibi yaşıyoruz. Bir şeyleri resmiyete dökmemize gerek yok. Evlenmeyi düşünmüyoruz ama birkaç tane çocuğum olsun istiyorum.”



Deniz Seki ziyaretine gelen hangi isimleri geri çevirdi? Haberin devamında

 

[PAGE]

DENİZ SEKİ YEMEDEN İÇMEDEN KESİLDİ

Hapise girdiği dönemde yasak aşkı Hüsnü Şenlendirici tarafından da yüzüstü bırakılan Seki’nin kendisini kaldığı koğuşa kapattığı öğrenildi.


Takvim gazetesinin haberine göre; ısrarlara rağmen koğuştan adım atmayan ünlü şarkıcı, kendisini görmeye gelen arkadaşlarını bile istemedi.

Söylenenlere göre; geçtiğimiz günlerde Filiz Akın ile Emel Müftüoğlu, Deniz Seki’ye moral vermek için Bakırköy Kadın Ceza ve Tutukevi’ne gitti. Ancak ünlü şarkıcı, Akın ile Müftüoğlu için de koğuştan çıkmadı.

Söylenenlere göre; koğuşundan dışarı adım bile atmayan Deniz Seki, yemeden içmeden de kesildi. Seki, günlerdir ağzına tek bir lokma bile koymuyor.

CASTRO'DAN 20 DOLAR MAAŞ ALAN SANATÇI HABERİN DEVAMINDA

[PAGE]

 

FERHAN ŞENSOY 20 DOLAR MAAŞ ALMIŞ

Ferhan Şensoy'un, Fidel Castro'dan 20 dolar maaş aldığını 'Orada Neler Oluyor'da ortaya çıktı. Ferhan Şensoy'un bu sırrını tiyatrocu İlkay Saran canlı yayında şöyle açıkladı: Ferhan ile 'Şans Kapıyı Kırınca' filmini çekmek üzere Küba'ya gittik. Bir gün sette çalışırken Fidel Castro tarafından görevlendirilen bir adam bize zarflar getirdi.

Zarflarda yönetmen Ferhan Şensoy için 20, oyuncular için 10, teknik ekip için de 5'er dolar vardı. Ferhan Şensoy parayı kabul etmeyip gönderdi. Tabii biz de geri verdik. Ancak para, şöyle bir notla sete geri gönderildi: '

Topraklarımda çalışan hiçbir işçinin emeği karşılıksız kalamaz. Ülkemde çekim yaptığınız için teşekkür ederim. Fidel Castro'... Fidel Castro'nun bu notundan çok etkilenen Ferhan Şensoy ve bizler parayı kabul ettik. Sonra da paranın hepsini toplayıp Küba'daki bir tiyatroya bağışlamıştık.

ANNELİĞE ALIŞAN OYUNCU KİM? HABERİN DEVAMINDA

[PAGE]


PINAR ALTUĞ ANNELİĞE ALIŞTI


Geçen ay anne olan Pınar Altuğ, anneliğe çabuk alıştım” dedi. Geçen ay anne olan Pınar Altuğ, önceki gün 18. Uluslararası Anne Bebek Çocuk Ürünleri Fuarı'na katıldı.

Fuar kapsamında düzenlenen seminerde hem Su bebeğin ilk günlerini anlatan hem de Dr. Elif Ilgaz Aydınlar'la birlikte annelerin sorularını yanıtlayan Altuğ, “Su ile vakit geçirince gün nasıl bitiyor anlamıyorum. Anneliğe çabuk alıştım” dedi.

 


MİLYAR DOLARDAN KURUŞ ALAMAYACAK MI? HABERİN DEVAMINDA

[PAGE]

 

ÜLKÜ YALÇIN SÖZLEŞME Mİ İMZALADI?



Üç ay önce ölen işadamı Faruk Yalçın'ın eşi Ülkü Yalçın'a mirastan hak iddia etmeyeceğine dair evlilik sözleşmesi imzalattığı öne sürüldü.

Sözleşmenin gerçek çıkması halinde Ülkü Yalçın milyar dolarlık servetten 1 kuruş alamayacak.

 

 

 

ARDA SİNEMA KOBAL SÖYLENTİSİNE NE DEDİ? HABERİN DEVAMINDA 

[PAGE]


ARKADAŞIMIZIN SEVGİLİSİNE BAKMAK YAKIŞIR MI?


Turan, çocuk ödüllerinin dağıtıldığı Jetix'in gecesinde Sinem Kobal ile yan yana oturup, uzun uzun sohbet edince magazin çevrelerinde 'yeni bir aşk mı başlıyor' söylentileri çıktı. Sinem Kobal bu konuda sessizliğini korurken, Arda Turan iddiaları sert bir dille yalanladı.

Sinem Kobal ile aralarında duygusal hiçbir şey olmadığını söyleyen ünlü futbolcu, “Sinem'in eski erkek arkadaşı Mustafa Sirmen benim çok yakın arkadaşımdır. Sinem'le de öyle tanışmıştık. Ödül gününde de karşılaşınca sohbet ettik. Ama bunu herkes yanlış anladı. Bize arkadaşımızın sevgilisine bakmak yakışır mı? Mustafa benim nasıl bir insan olduğumu da bilir” dedi. Aşk söylentilerini yalanlayan genç futbolcu, ayrıca Facebook'da Arda Turan ismiyle yapılan üyeliğin de sahte olduğuna dikkat çekti. Turan, “Benim hiçbir internet sitesinde üyeliğim bulunmamaktadır” diyerek hayranlarını uyardı.

ÜNLÜ OLMASALARDI NE OLMAK İSTERLERDİ HABERİN DEVAMINDA

[PAGE]

 

ÜNLÜLERİN HAYALLERİ

Leman SAM: Uçak mühendisi olmak isterdim. Bizim ailede çok pilot var. Her çocuğun uçmaya merakı vardır. Ben ise uçmak yerine o uçakları yapan mühendis olmayı hayal ederdim.
Demet SAĞIROĞLU: Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Bölümü'nde okurken, üniversitenin Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Şan Bölümü'ne geçiş yaptım. Mesleğimi yapmasaydım ya grafiker ya da heykeltıraş olurdum. Şimdi bile evimde kilden heykeller yapıyorum.
Erol EVGİN: Zaten mimarım. İstediğim iki mesleğe de sahip oldum. Sanatımla da uğraşıyorum, mimarlıkla da. Bu yüzden kendimi çok şanslı hissediyorum.
Binnur KAYA: Avrupa Yakası'nın Şahika'sı denizi ve yunusları çok sevdiğini söyledi. Kaya, 'Çocukken deniz aşığı biri olarak okyanus bilimcisi olmak istiyordum' diyor.
Zuhal OLCAY: İki mesleğe karşı çok ilgim vardı. Birincisi zoolog, ikincisiyse buz patencisi. Ne zaman buz pateni yapan o estetik kızları görsem televizyonun başından ayrılmaz hayranlıkla izlerdim.
Nil KARAİBRAHİMGİL: Ben sanata aşığım. Şarkı söylemeseydim seçimim yine sanatla ilgili bir şey olurdu. Küçükken resim yapmaya merakım vardı. Belki de ressam olurdum.