BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Baykal şifreli kanalda konuşsun

Başbakan Erdoğan'ın Adana mitinginde hedefi Baykal oldu. Baykal'ın 'Televizyona çıkalım' çağrısına Başbakan'dan ilginç bir yanıt geldi;

Abone ol

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Adana'daki mitingte Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Deniz Baykal'ı eleştirdi.

ÇOCUKLARA KÖTÜ ÖRNEK OLUYORSUN

Başbakan Erdoğan, Deniz Baykal'ın "Televizyona çıkalım" çağrısına, "Televizyona çıksak senin konuşmalarının üzerine bip bip sesi gelecek. Sen siyaseti televizyon ekranlarından yapmaya devam et. Sen siyaseti yandaş medyaların ile yapmaya devam et. Gece saat 24.00'den sonra konuş, şifreli kanallarda konuş, çünkü çocuklara ve gençlere kötü örnek oluyorsun." dedi.

SAYIN BAYKAL TÜRK SİYASETİNE MAGANDA KELİMESİNİ KAZANDIRDIN

Konuşmasında muhalefete de yüklenen Başbakan Erdoğan, "Sayın Baykal dün Burdur'da konuşuyor. Ne diyor. (İnsan açar telefonu isterse iktidara küfreder, şöyle iktidara ağız tadıyla küfredemiyor) diyor. Miting meydanında vatandaşlara bu konuşulur mu? Benim küfür etme özgürlüğüm yok, diyor. Günlerdir yalan dolan dışında bu millete ne söyledin. Türkiye'den geçtik, şehirlerden geçtik, Türk siyasetine ne kazandırdın. 10 yıllardır Türkiye'ye bir şey kazandırmadılar. Türk siyasetine maganda kelimesini kazandırdın. Türk siyaseti seni bu kelime ile tanıyacak." dedi.

BAHÇELİ'Yİ DE ELEŞTİRDİ

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi eleştiren Erdoğan, "Aynı şekilde sayın Bahçeli, küresel ekonomik krizi istismar etmenin gayreti içinde. Bu ülke 2000-2001 krizlerini unutmadı. Bu ülke sayın Bahçeli'nin başbakan yardımcısıyken yaşanan manzarayı unutmadı. Bu ülke IMF'nin önünde düşürdüğünüz durumu unutmadı." ifadelerini kullandı.