BIST 10.657
DOLAR 32,14
EURO 34,90
ALTIN 2.433,16
HABER /  SPOR

Daum Kölnü geri çevirdi

Christoph Daum, FC Köln'ün kendisine yaptığı teknik direktörülük teklifini geri çevirdi

Abone ol

Eski Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum, Alman ikinci lig takımlarından 1.FC Köln'ün kendisine yaptığı teknik direktörülük teklifini sağlık sorunları nedeniyle geri çevirdi.

Daum, tedavi gördüğü Köln'deki St. Elisabeth hastanesinde yaptığı basın toplantısında, ''Şu anda dinlenmek zorundayım. Gelecek haftalarda da hiç bir teklifi kabul etmeyeceğim'' dedi. Kendisinin yeniden çalışmaya başlaması için muhtemelen bir kaç ayın geçmesi gerektiğini söyleyen Daum, 1.FC Köln'ün ise acilen bir teknik direktöre ihtiyaç duyduğunu söyledi.

Sağlığına kavuştuktan sonra bir Alman kulübünde çalışmak istediğini belirten Daum, çalışmak istediği kulübün uluslararası alanda da iddialı olması gerektiğini ifade etti. Daum ikinci lig takımı 1.FC Köln'ün kendisine yaptığı teklif konusunda ise, ''Başka bir ikinci lig takımına hemen hayır derdim. Ancak ben Köln'de büyüdüm. Köln'ün benim gönlümdeki yeri başka'' dedi. Daum'un doktoru Jochen Wustrow da Daum'un boğazındaki bir iltihaplanmayı ameliyatla engellediklerini ve kendisinin iki, üç hafta daha dinlenmesi gerektiğini ifade etti.