BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Daum gidiyor yerine O geliyor!

Fenerbahçe'de uzun süredir merakla beklenen Yeni teknik direktör kim olacak? sorusunun cevabı sonunda netleşti...

Abone ol

Fenerbahçe'de uzun süredir merakla beklenen ’Yeni teknik direktör kim olacak?’ sorusunun cevabı sonunda netleşti. Sezon başında sportif direktör olarak sarı-lacivertli ekipte görev alan Aykut Kocaman, F.Bahçe’nin yeni teknik direktörü oluyor.

Henüz 2 senelik daha kontratı bulunan Daum’un sözleşmesinin feshedilmesi beklenirken, Alman çalıştırıcının ağır tazminat şartları bu süreci uzatıyor. Yönetimden kalan 2 yıl için 6.4 milyon Euro tazminat isteyen Daum’la pazarlıklar bütün hızıyla devam ederken, ayrılık haberinin önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor.

KOCAMAN ‘PİŞTİ’

Aykut Kocaman’ın varlığından rahatsızlık duyan hatta sözleşmesine “Sadece Aziz Yıldırım’a karşı sorumludur” maddesi koyduran Alman çalıştırıcı ise yönetime resti çekti. “Beni gönderirseniz, paramın her kuruşunu alırım” diyen Daum çetin ceviz çıktı. Sarı-lacivertli yöneticiler Alman çalıştırıcı ile sıkı bir pazarlığa girerek yolları kesin olarak ayırıp, takımı Aykut Kocaman’a emanet edecek. Transfer konusunda bütün yetkileri Kocaman’a veren sarı-lacivertli yöneticiler, uzun yıllar Ankaraspor ve İstanbulspor’u çalıştıran genç teknik adamın bu göreve hazır olduğunu düşünüyor.

GÖZDESİ KRASIC

Geçtiğimiz günlerde Avrupa’ya çıkarma başlatan Kocaman’ın ise gündemi yabancı oyuncularla oldukça meşgul durumda. Hafta sonunda Avusturya’nın ardından Polonya’ya giden Kocaman burada geleceğin F.Bahçe’sini kurmak için kolları sıvadı. Polonya ile Finlandiya arasında oynanan hazırlık karşılaşmasını yerinde takip eden Kocaman, listesinde bulunan oyuncuları yerinde takibine aldı ancak ilk sırada ise yine dilinden düşürmediği Sırp yıldız Milos Krasic bulunuyor.