BIST 10.269
DOLAR 32,26
EURO 34,81
ALTIN 2.435,05
HABER /  GÜNCEL

İşadamlarından Erdoğana destek

Başbakan Erdoğan’ın Arjantin ziyaretini iptal etmesine işadamlarından tam destek geldi.

Abone ol

Başbakan Erdoğan’ın Arjantin ziyaretini iptal etmesine işadamlarından tam destek geldi. İptal üzerine otel bulamama sorunu yaşayan işadamları “Önemli değil, gerekirse kaldırımda yatarız” dedi

Başbakan Erdoğan’ın Arjantin ziyaretini iptal etmesine heyetteki işadamlarından destek geldi. Erdoğan’ın Şili’nin başkenti Santiago’daki Hyatt Otel’de işadamlarıyla yaptığı toplantıda söz alan iş adamları, Erdoğan’ın kararlı tavrının arkasında olduğunu belirti. Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler’in açıklaması toplantıya damgasını vurdu. Çiler’in “Arjantin’e gitmeme kararı aldığınız gün Brezilya’da konaklama problemi yaşandı. Ancak biz bu kararınıza tam destek verdik. Gerekseydi o gece sokaklarda, kaldırımlarda veya plajda yatarak geceyi geçirmeyi göze almıştık. Bu kararınızı sonuna kadar destekliyoruz” dediği öğrenildi.

BAŞBAKAN TEŞEKKÜR ETTİ

Başbakan Erdoğan da işadamlarına bu desteklerinden ötürü teşekkür etti. Latin Amerika gezisini Brezilya, Arjantin ve Şili olarak planladıklarını söyleyen Başbakan Erdoğan “Sizler de hazırlıklarınızı bu yönde yaptınız. Ortaya koyduğunuz tavır ve kararlılık sebebiyle çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.