BIST 9.916
DOLAR 32,52
EURO 34,97
ALTIN 2.438,17
HABER /  SPOR

Daum Furkana fırçayı bastı

Fenerbahçe 3. hazırlık maçında Alman TSV Aindling'i yendi. Daum Furkan'ın gol sonrası yaptığı hareketlere sinirlendi.

Abone ol

Christoph Daum disiplinden taviz vermiyor. Genç oyuncu Furkan'ın attığı gol sonrası aşırı sevinç gösterisi ve onlarca taraftarlarla tokalaşması Alman hocayı sinir küpüne çevirdi.

Yeni sezon hazırlıklarını Almanya'da sürdüren Fenerbahçe, yerel lig takımlarından TSV Aindling'i 2-1 mağlup etti.

Maçtan sonra açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum, maçta 1 gol atan genç oyuncu Furkan Adın'a ateş püskürdü.

Aindling sahasında oynanan maça Fenerbahçe; Fehmi Mert Günok, Sertaç Eren, Önder Turacı, Bekir İrtegün, Gökçek Vederson, Selçuk Şahin, Deniz Barış, Abdülkadir Kayalı, Uğur Boral, Kazım Kazım ve Furkan Aydın on biriyle çıktı

39. dakikada Kazım'ın ayağından bulduğu golle ilk yarıyı 1-0 önde kapayan Fenerbahçe, 56. dakikada Furkan'ın golüyle farkı 2'ye çıkardı. Aindling'in 59. dakikada bulduğu golle durum 2-1 oldu ve maç da bu skorla sona erdi.

"ŞOV DEĞİL ÇALIŞAN FUTBOLCU İSTİYORUM"

Karşılaşmanın 56. dakikasında Kazım'ın sağdan ortasında topu boş kaleye göndere Furkan için, "Furkan'ın golden sonraki hareketi hiç hoşuma gitmedi. Basit bir gol attıktan sonra aşırı derecede sevinmesi benim hoşuma gitmedi. Gençlerin şov yapmasını istemiyorum. Önce çalışsınlar, Fenerbahçe'ye faydalı olsunlar." diyen Daum, "Bize savaşan futbolcu lazım. Şov yapan futbolcu değil." diyerek sözlerini noktaladı.

"KAZIM SEVİNDİRDİ"

Fenerbahçeliler'in "Fenerbahçeliler Günü"nü kutlayan Daum, maçta 1 gol atan ve 1 de asist yapan Kazım'ın performansından memnun kaldığını ve genç oyuncuların da futbolunu beğendiğini sözlerine ekledi.