BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Ambulansta içki alemi

Ankara'dan ambulansla Fethiye'ye tatile giden üç kafadar, araçta içki içince polise yakalandı.

Abone ol

Fethiye'de bir ihbar üzerine durdurulan Tes-İş sendikasına ait ambulans, vizesi ve sigortası olmadığı için otoparka çektirildi.

Ambulansta bulunan ve Ankara'dan geldikleri öğrenilen 3 kişinin Fethiye gezisi ise yaya olarak devam etti.

Edinilen bilgiye göre bugün öğle saatlerinde Fethiye'nin aşıklar tepesi mevkisinde dolaşan ambulansın içerisindeki yolcuların alkol aldığını gören bir kişi durumu Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğüne bildirdi. Bölgede tedbir alan polis ekipleri kısa süre sonra Tes-İş Sendikası'na ait 06 BL 7304 plakalı ambulansı durdurdular ve içerisinde bulunan üç kişiyi aşağıya indirdiler. İhbar nedeniyle sürücü Ahmet Demiray'a alkol testi uygulayan polis, sürücünün alkollü olmadığını belirledi.

Ambulansın evraklarını inceleyen polis ise vize ve sigorta işlemlerinin yapılmadığını tespit etti. İnsan hayatını kurtarmak için yollarda olan bir aracın sigorta ve vize işlemlerinin yapılmadığını gören polis şaşkınlığını gizleyemedi.

Bunun üzerine ambulans vize ve sigorta işlemleri yapılmadığı için karakola çağrılan bir çekiciye yüklenerek otoparka götürüldü. Açıklar tepesinde gezdikleri ambulanslarının otoparka götürüldüğünü gören üç sendikacı ise Fethiye gezilerine yaya olarak devam ettiler.