BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Darende Tohma Çayı da rafting

Malatya Valiliği ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen "Malatya Valiliği Rafting Turnuvası" başlıyor.

Abone ol

Malatya Valiliği ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen "Malatya Valiliği Rafting Turnuvası" 29 Mayıs Cumartesi günü yapılacak.

Darende Tohma Çayı Somuncu baba Kanyonu'nda start alacak yarışmalarda Rize'den 3 takım, Malatya'dan 2 takım ve Erzincan'dan bir takım birinci olabilmek için ter dökecek.

Turnuvayı, Vali Ulvi Saran, Rafting Federasyon Temsilcisi Şafak Tatoğlu ile Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı'da izleyecek.

Konuyla ilgili basın mensuplarına bilgiler veren Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı, "Sayın Valimizin himayelerinde Darende Tohma çayında "Malatya Valiliği Rafting Turnuvası" düzenleyeceğiz. Bu yıl ki turnuva Rize, Malatya ve Erzincan'dan katılan 6 takım arasında yapılacak. Turnuva gayet ciddi, Federasyonun gözetiminde ve hakemler kontrollünde yapılacak. 29 Mayıs'ta saat 14.00'da yapılacak bu turnuvaya tüm Malatyalıları bekliyoruz" dedi.

Öte yandan Darende'de devam eden Rafting Antrenörlük kursu devam ediyor. 28 Mayıs'ta sona erecek kursta 16 Antrenör Adayı eğitim görüyor.