BIST 9.652
DOLAR 32,59
EURO 34,85
ALTIN 2.498,66
HABER /  GÜNCEL  /  OTOMOBİL

Dacia'dan yeni modeller

Dacia, Logan, Sandero ve Duster'dan sonra ürün gamına yeni modeller ekliyor.

Abone ol

Yapılan açıklamaya göre, Dacia'nın yeni modeli Dacia Dokker ve Dokker Van, Türkiye'de 4 Mart 2013'te 23.600 liradan başlayan fiyatlarla; Dacia Lodgy ise 1 Nisan 2013 tarihinden itibaren 36.990 liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

Hem özel hem de profesyonel kullanıma yönelik beş kişilik bir kombi olan Dacia Dokker, 800 litrelik kapasitesi ile kendi sınıfında en büyük bagaj hacmini ve en iyi modülerliği sunuyor. Kapalı kasa panelvan araç Dacia Dokker Van ise 750 kg ile kendi segmentinde en büyük taşıma kapasitelerinden birine sahip.

Dacia, Lodgy ile MPV segmentine iddialı bir giriş yapıyor. Dacia ürün gamında daha önce yer almayan teknolojik ekipmanlar sunan Dacia Lodgy'nin 5 ve 7 kişilik iki versiyon bulunuyor. Geniş bagaj hacmi ile dikkat çeken araçta öne çıkan özelliklerin bazılar şöyle sıralanıyor:

''Ön panele entegre edilmiş olan dokunmatik yedi inçlik ekrana sahip MEDIA NAV multimedya/navigasyon sistemi ve arka park sensörleri. USB ve bluetooth Dacia ürün gamında ilk kez standart olarak yer alıyor.''