BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,95
ALTIN 2.324,99
HABER /  GÜNCEL

Cübbeli'nin sakallarını kesmişler

Cübbeli Ahmet Hoca diye bilinen Ahmet Mahmut Ünlü bilinmeyen 28 Şubat anısını anlattı.

Abone ol

Sultangazi'de düzenlenen konferansta konuşan Cübbeli Ahmet, Sultangazi'de yaptığı bir sohbetten dolayı 28 Şubat sürecinde yargılandığını, adliyeye sakallarının kesilerek götürüldüğünü ve Batı Çalışma Grubu tarafından fişlendiğini söyledi...

Nota 2 Düğün Salonunda ki ‘Cübbeli Ahmet Hoca’ olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü’nün verdiği konferansı binlerce Sultangazili dinledi. Kadın ve erkeklerin ayrı ayrı oturduğu konferansta izdiham yaşandı.

İsmailağa Cemaati'nin önemli isimlerinden olan Ahmet Mahmut Ünlü, Cebeci Mahallesi Ravza İlim Dayanışma Derneği’nin organize ettiği konferansa konuşmacı olarak katıldı. Kuran okunmasının ardından başlayan programda salonun olduğu sokakta ve salon içerisinde izdiham yaşandı.

BÇG BENİ FİŞLEDİ 

Konferansta 28 Şubat post-modern darbe döneminde fişlendiğini ifade eden Cübbeli Ahmet, “Sultangazi’de yine bir düğün salonunda verdiğim sohbetten dolayı 28 Şubat sürecinde yargılandım. Gaziosmanpaşa Adliyesi’ne gitmeden önce benim sakallarımı kestiler. İrticai faaliyetlerde bulunduğum gerekçesiyle TSK bünyesinde kurulan Batı Çalışma Grubunun beni 28 Şubat sürecinde fişlediğini de bugün bir haber sitesinde öğrenmiş bulunmaktayım. O dönem Cumhuriyet Gazetesi ‘Cübbeli Cumhuriyeti’ diye manşet attı” dedi.

müslüm-gürses-yaşamini-yitirdi.jpg